Blessurespreekuur AMHC MTC de Fysioclub voor alle leden

Blessurespreekuur AMHC. Nu de veldtrainingen weer zijn begonnen, start MTC ook weer met het MTC blessurespreekuur op AMHC.

Het tijdstip is veranderd naar woensdagmiddag, eens per 2 weken.

  • Locatie: Dameskleedkamer
  • Woensdagmiddag van 17.00 uur – 17.45 uur.

Alle leden van AMHC kunnen tijdens dit spreekuur een blessure kosteloos laten beoordelen door sportfysiotherapeut en manueel therapeut Ilse Remie van MTC de Fysioclub. Zij zal je dan adviseren wat je het beste kunt doen. Indien een speler op een andere trainingsdag geblesseerd raakt, dan bestaat tevens de mogelijkheid om je blessure kosteloos te laten onderzoeken op een van de locaties van MTC de Fysioclub.

Loop je een blessure op, meld dit dan bij je eigen trainer en bel vervolgens MTC de Fysioclub (033-4531677) om een afspraak voor het blessurespreekuur in te plannen. Online aanmelden kan ook.

Veel Amersfoortse sportverenigingen zijn bekend met de sportmedische begeleiding van MTC en kiezen daarom bewust voor deskundige begeleiding. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd besparen. De sportmedische begeleiding bij MTC houdt zich bezig met alle medische aspecten van de sportbeoefening. Voor vragen en advies over een sportblessure ben je dus bij MTC op het juiste adres. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van MTC.

Meer weten over het blessurespreekuur of sportmedische begeleiding? Ilse Remie vertelt je er graag meer over. Je kunt haar bereiken op ilse@mtcdefysioclub.nl