Behandelresultaat kinderen met overgewicht MTCJunior

Behandelresultaat van multidisciplinair programma voor kinderen met overgewicht bij MTCJunior.

Maatschappelijke ontwikkelingen hebben onze aandacht. Meer dan. We voelen ons betrokken en kijken waar we kunnen helpen. MTCJunior zet zich al jaren in voor de strijd tegen obesitas bij kinderen.

Bij MTC meten we bijna alles. Voor, tijdens en na het programma. Mensen worden er nog wel eens door verrast. “Huh, meten? Word ik daar beter van?” Misschien niet direct, maar het levert wel een schat aan ervaringscijfers op die jou en ons helpen. In ons geval kunnen we, voorafgaand aan een programma, steeds beter en vrij precies zeggen wat het resultaat is.

De afgelopen periode is het multidisciplinaire programma van MTCJunior bij overgewicht van kinderen onder de loep genomen. Simone Fens, MSc manueeltherapeut en fysiotherapeut, analyseerde de data en concludeert dat het multidisciplinaire programma van MTCJunior effectief is bij het bijstrijden van overgewicht/ obesitas en het verhogen van lichamelijke activiteit bij kinderen. Het verhaal is deze week in een boekje gebundeld en verkrijgbaar bij MTCJunior.

Benieuwd? Download dan hier alvast het verhaal, MTCJunior resultaat programma obesitas kinderen. Of lees meer over ons obesitas programma.