MTC Sportmedisch Centrum ook tijdens het Amersfoorts Voetbalkampioenschap van de partij..

MTC Sportmedisch Centrum tijdens het Amersfoorts Voetbalkampioenschap (AVK) van de partij.

MTC Sportmedisch Centrum is specialist op het gebied van sportmedische zorg en orthopedische revalidatie. Met veel succes begeleiden zij al jarenlang (top)sporters en diverse sportverenigingen in de regio Eemland. MTC draagt niet alleen de regionale sportverenigingen, maar ook de stad Amersfoort een warm hart toe. Ludwig van der Kuijl, partner MTC: ‘Amersfoort is een stad met veel mogelijkheden voor (top)sport en sportevenementen zoals het Amersfoort Voetbalkampioenschap. Het verbeteren van de gezondheid en sporten gaat vaak hand in hand, wij leveren daarom graag onze bijdrage aan de gezondheid van een sportief Amersfoort. MTC is bovendien sportmedisch partner van meerdere deelnemende voetbalverenigingen, het is daarom extra spannend om gedurende het voetbalkampioenschap de verschillende teams te zien strijden.’

Tijdens het Amersfoort Voetbalkampioenschap kunnen spelers, begeleiders en bezoekers de stand van MTC bezoeken. Hier worden een aantal specifieke producten rondom sport- en orthopedische revalidatie gedemonstreerd. Bovendien stelt het iedereen in de gelegenheid nader kennis te maken en bij eventuele vragen omtrent (sport-)blessures kosteloos een sportfysiotherapeut te consulteren.

Het sportmedisch centrum MTC is gespecialiseerd in het behandelen van (top)sporters en biedt hiervoor unieke faciliteiten. Met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en behandelmethodes begeleidt MTC de sporters naar een topniveau. MTC verzorgt wekelijks de sportmedische begeleiding bij een groot aantal regionale sportverenigingen, zowel op locatie als binnen haar eigen centra. Naast de gratis inloopspreekuren, bestaat de sportfysiotherapeutische begeleiding uit de zorg op het gebied van (sport-)blessures en sportrevalidatie. Sporters kunnen, naast online aanmelding, 7 dagen per week via een speciaal telefoonnummer een afspraak maken.

Meer informatie over het Amersfoorts Voetbalkampioenschap? Klik hier om naar de website te gaan.

Meer informatie over de sportmedische begeleiding van MTC?