Anoek Warnaars versterkt De Fysioclub als psychosomatisch fysiotherapeut

“Sinds februari ben ik begonnen als psychosomatisch fysiotherapeut bij MTC de Fysioclub. In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en ik heb in 2010 de opleiding psychosomatische fysiotherapie afgerond. Afgelopen jaren heb ik gewerkt in de pijnrevalidatie waarbij ik mensen met chronische pijnklachten/vermoeidheid en mentale problematiek heb behandeld in een multidisciplinaire setting. Ik zal beginnen in de eerste lijn met het behandelen van cliënten die last hebben van chronische pijn en spanningsklachten. Bijvoorbeeld cliënten die (nog) niet in aanmerking komen voor de behandeling bij Medinello.

Ik heb altijd in een team gewerkt en ben daar ook het meest op mijn plek. Samen kijken naar wat belangrijk is voor de cliënt en elkaars expertise daarbij gebruiken vind ik erg prettig werken. Mensen weer motiveren en anders laten kijken naar de klacht en weer meer richting een leuk en positief leven begeleiden staat hierin centraal. Dit kan het beste met een beetje humor gebeuren en voor een grapje ben ik dan ook wel te vinden.

Ik kijk uit naar de samenwerking met De Fysioclub en ook met Medinello. Mocht je vragen hebben of een afspraak met mij willen maken, contact via 033-4531677 of mail anoek.warnaars@fysioclub.nl.”