Amersfoort sportfysiotherapeut rijker

Sporters in Amersfoort en regio Eemland. Goed nieuws, want deze topper heeft haar Master sportfysiotherapie afgerond. En daar houdt het niet bij op. Ilse Remie volgde hiervoor haar Master manuele therapie en deed in tussentijd ook nog de opleiding MSU, echodiagnostiek. Deze dame weet en ziet dus alles als het gaat om het bewegend functioneren. Laten we eerlijk zijn, in goede handen dus.

De Fysioclub is super trots op de persoonlijke prestaties van sportfysiotherapeut en manueeltherapeut Ilse Remie. Een mooie aanvulling van het behandelteam en daarmee toegevoegde waarde. Ilse is één van de collega’s die veel op de Amersfoortse sportvelden is te zien en in de praktijk sporters helpt fit te houden en gezonde doelen na te streven. Ook als het even tegen zit. En als het moet werken we samen. Manueel therapeut, psycholoog, personal trainer? We hebben alles in huis.
De Fysioclub maakt zich sterk voor lichamelijke en geestelijke fitheid, voor sporters en sportverenigingen in ons land. Sport zorgt voor een kerngezond Nederland, in alle opzichten. Sport is vooral leuk, ontspannend en bovendien gezond. Het verbindt en het verbroedert. Heb je een blessure, helpen we je er zo snel mogelijk vanaf. Wil je een marathon lopen, gaan we je begeleiden. We bieden je eigenlijk alles aan op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. En begeleiden je gedurende je leven waar nodig en mogelijk. Zo houden we elkaar betrokken en gemotiveerd en blijven we lekker in beweging.

Dus sporters. Heb je ambities, wil je werken aan je fitheid of kamp je met een vervelende (sport)blessure? En wil je daar een adequaat antwoord op? Aarzel dan niet en contact Ilse. Zij is te bereiken op 033-4531677. Mailen mag ook naar ilse@mtcdefysioclub.nl 

sportfysiotherapeut amersfoort