Alles voor jouw sportieve prestaties

Jou fit krijgen. Jou fit houden. Daar doen we alles voor. We doen het op manier die werkt en waar we ons prettig bij voelen. In het kort: we zijn persoonlijk, we denken mee, we bieden kwaliteit, en we blijven ons vernieuwen. Alles voor jouw sportieve prestaties. Als een van de eerste praktijken werken we met een programma dat lichamelijke inspanningen online registreert en opslaat. Via je smartphone, tablet of pc heb je altijd en overal toegang tot je eigen trainingsmodule. Dat biedt nieuwe mogelijkheden, ook als het even tegen zit. Bijvoorbeeld tijdens een vervelende sportblessure…..

Dat gaat verder dan fysiotherapie. Het is een gedachtegang. Een manier van leven. Mensen die er net zo over denken, nodigen we van harte uit om zich bij ons aan te sluiten. Zoals je ook lid van de supportersvereniging van FC Utrecht kunt worden. Heb je een blessure, helpen we je er zo snel mogelijk vanaf. Wil je een marathon lopen, gaan we je begeleiden. Met team van specialisten, sportfysiotherapeuten, personal trainers, psychologen en diëtisten begeleiden we daar waar nodig en mogelijk. We helpen je fit houden en gezonde doelen na te streven. Zo houden we elkaar betrokken en gemotiveerd en blijven we lekker in beweging.

 

MTC de Fysioclub
Draait om  jou

 

Het verbeteren van je gezondheid en sportieve prestaties gaan vaak hand in hand. Al jaren heeft MTC de Fysioclub daarom goede afspraken met diverse regionale sportverenigingen. Meerdere (internationale) sporters gingen jou voor. En de meeste verenigingen verzorgt De Fysioclub alle professionele sportmedische begeleiding. In goede handen dus…..

Sportieve prestaties MTC de Fysioclub