MTC online inloopspreekuur

Vandaag contact ik Studio Sportblessure  Videoconsult

“Waarom tot maandag wachten, terwijl het ook in het weekend kan…..”

Je leidt een actief en gezond leven. En dat wil je ook morgen zo houden. Het liefst je leven lang. Daarbij wil je blessures en ongemakken voorkomen. Je wilt vooral gezonden fit blijven. En dat kan. Heel simpel, bij De Fysioclub.

We komen ze best vaak tegen: mensen die het liefst gelijk worden geholpen. En terecht, want als het om gezondheid gaat wil je snel een duidelijk antwoord en het liefst een adequate oplossing. Het goede nieuws is dat MTC de Fysioclub ook online erg actief is, bijvoorbeeld met videoconsult. We spreken af in onze beveiligde omgeving en geven direct antwoord op jouw vragen en begeleiden je daar waar nodig. Onze manier van dichtbij zijn en dichtbij blijven.

Wat is online inloopspreekuur?

Het online inloopspreekuur is dé plek waar je veilig videocontact hebt met jouw fysiotherapeut. Het enige wat je nodig hebt, is een computer (Windows of Mac) met een webcam en microfoon, een windows-tablet of een iPad. En een (stabiele) internetverbinding (512kb/s up; 1mb/s down; dit is vergelijkbaar met de snelheid van internetverbindingen zoals bijna iedereen die thuis heeft.

Via onderstaande link kun je je eenvoudig aanmelden, installeer je automatisch het benodigde beeldbel programma en neem je plaats in de virtuele wachtkamer. Zodra je klaar bent voor het online inloopspreekuur, start de super veilige videoverbinding en kun je met de fysiotherapeut van MTC de Fysioclub praten waarbij we elkaar kunnen zien.

Voor wie is het?

Studio Sportblessure Videoconsult is voor iedereen die een adviesgesprek wil met de fysiotherapeut van MTC de Fysioclub.

Wanneer is het? 

Wil je een video consult? Neem dan contact met ons op en vul in het opmerking veld in dat je contact op neemt voor een video consult.

Wat kost het?

Studio Sportblessure Videoconsult wordt op dit moment kosteloos aangeboden bij MTC de Fysioclub.