Metingen en Diagnostiek Fysiotherapie

MTC professionals zetten zich graag in voor een duurzaam resultaat. Het aantonen van de resultaten, die met de programma’s worden behaald, nemen we in al onze behandelplannen mee. Het liefst meten we alles van onze MTC programma’s. Daar zijn niet alleen interessante statistieken mee te maken, maar daar kunnen we ook voortvarende verbeteringen mee aanbrengen.

MTC beschikt over de meest geavanceerde apparatuur om bepaalde elementen goed te kunnen beoordelen, inzichtelijk te maken alsmede de voortgang te monitoren. Tijdens uw consult bij MTC wordt er veel betrouwbare informatie verkregen waardoor na analyse een optimaal behandelplan kan worden opgesteld. Door regelmatig te meten brengen we het resultaat goed in beeld en kunnen we daarmee zien of we nog steeds op de goede weg zitten.

Voor alle aandoeningen en klachten beschikt MTC over de meest geavanceerde meetinstrumenten. U kunt hierbij denken aan speciale metingen voor de beoordeling van kracht, stabiliteit en coordinatie. Maar ook meer algemene metingen worden door ons gebruikt, bijvoorbeeld om uw fysieke conditie te bepalen.

Voor het monitoren van uw programma maakt u bij MTC gebruik van de Technogym “My Wellness Key”. Middels het gebruik van deze sleutel wordt alle revalidatieapparatuur automatisch voor u ingesteld en zijn wij in staat om ook uw “beweeggedrag” buiten ons centrum te monitoren.

Samen werken we zo aan continue beoordeling van uw gezondheid.