Medisch Fitness Amersfoort

Verantwoord bewegen doe je samen

Sporten en bewegen is van groot belang voor uw gezondheid. Door te sporten voelt u zich fitter, heeft u minder last van lichamelijke klachten en kunt u in sommige gevallen beter omgaan met bijvoorbeeld een chronische ziekte. Verantwoord sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding kunt u bij MTC. Wij bieden u een manier om zelf te sporten en te trainen onder persoonlijke begeleiding van een deskundige fysiotherapeut.

Medisch fitness

Om voor u het beste trainingsprogramma te bepalen, wordt u nauwlettend gevolgd. Dat begint al bij de intake. Deze intake bestaat uit een individueel gesprek, waarin o.a.  uw gezondheid in kaart wordt gebracht. Daarnaast vindt er een meting plaats (lengte, gewicht, bloeddruk, lenigheid, spierkracht en het uithoudingsvermogen). Aan de hand van deze gegevens stellen wij in samenwerking met u de trainingsdoelen en uw individuele trainingsprogramma vast. Gedurende uw programma wordt er gekeken of u de gewenste resultaten behaalt en wordt regelmatig uw trainingsprogramma aangepast.

Stimulerende en prettige omgeving

Trainen bij MTC staat in het teken van gezond leven. Of het nu gaat om het herstel van een blessure, het voorkomen daarvan of het verbeteren van de lichamelijke conditie, MTC stelt iedere deelnemer centraal. Wat is de klacht of wens en hoe kunnen we daar samen in een veilige en prettige omgeving aan werken. Daarom hecht MTC ook zoveel waarde aan deskundige en individuele begeleiding. MTC heeft de medische kennis in huis en wil die in een motiverende omgeving aanbieden. Verantwoord bewegen doe je samen.

Bent u geïnteresseerd in medisch fitness bij MTC en wilt u zien wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of meld u aan via het aanmeldformulier.