De Fysioclub Doetinchem

Locatie: Tjalmastraat

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Doetinchem? De Fysioclub staat voor je klaar en behandelt de problemen waar jij tegenaan loopt. Met de beste fysiotherapeuten in Doetinchem, moderne apparatuur en behandelmethoden proberen wij jou de best mogelijke behandeling te geven. Of je nu pijnklachten hebt door een blessure of problematiek als gevolg van een aandoening. Zowel voor, tijdens als na de behandeling doen we metingen waardoor de resultaten inzichtelijk worden gemaakt. Dit levert waardevolle informatie op die jou weer kan helpen.

Ons team geeft je de persoonlijke aandacht die nodig is. Wij spelen in op de wensen en doelen die voor jou belangrijk zijn. De Fysioclub in Doetinchem zit op de Tjalmastraat en is geopend van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 20:00 en vrijdag van 08:00 tot 18:00.

U kunt onze locatie op de Tjalmastraat in Doetinchem bereiken door te bellen 088-5670132 of een mail te sturen op administratie@mtcdefysioclub.nl. Ook is het mogelijk om online te reserveren via onze website.

Maak afspraak Direct online reserveren

Onze vestigingen in Doetinchem

Routebeschrijving

  opties weergeven
Straal: