De Fysioclub Amersfoort

Locaties: Databankweg, Stevinstraat, Meridiaan

Veel mensen komen bij ons binnen omdat er belemmeringen zijn in het bewegend functioneren. Dit kunnen pijnklachten door een overbelasting of blessures zijn, of problematiek als gevolg van een ziekte of aandoening. De Fysioclub, behandelt datgene waar jij tegenaan loopt, met de beste fysiotherapeuten in Amersfoort en modernste apparatuur en behandelmethoden. Door voor, tijdens en na een behandeling metingen te doen, houden we de behandeling efficiënt en kunnen we resultaten inzichtelijk maken. Dat levert een schat aan ervaringscijfers op die onze cliënten helpen. Daardoor weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.


MTC de Fysioclub is al 20 jaar een begrip in Amersfoort. Ons team van specialisten geeft jou de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Dat is belangrijk om de behandeling persoonlijk af te stemmen en in te spelen op de wensen en doelen die voor jou belangrijk zijn. MTC de Fysioclub is in Amersfoort op 3 locaties gevestigd. Op de Databankweg, op de Stevinstraat en de Meridiaan zorgen we zo dat De Fysioclub voor iedereen goed te bereiken is.

Contact

U kunt onze locatie in Amersfoort aan de Databankweg, Stevinstraat of Meridiaan bereiken op 033 453 16 77 of per mail naar administratie@mtcdefysioclub.nl.

Door gezond te leven en op een gezonde manier in het leven te staan voelt iedereen zich beter. Jou bewegen. Jou in beweging houden. Daar doen we alles voor.

MTC de Fysioclub
Altijd. Overal. Dichtbij.

Maak afspraak Direct online reserveren
Sportclub VOP

Routebeschrijving

  opties weergeven
Straal: