Haal- en brengservice MTC de Fysioclub

MTC de Fysioclub startte eind 2012 de MTC Shuttle service voor cliënten die, vanwege een medische indicatie t.w. na een operatie, niet in staat zijn om zelfstandig naar het centrum te komen. Al snel bleek dat hiermee in een belangrijke behoefte wordt voorzien.

Zorgeloos revalideren

MTC de Fysioclub wil graag voor iedereen toegankelijk zijn en cliënten zorgeloos laten revalideren. Dit uit zich o.a. in de ruime openingstijden, zorg dichtbij huis, 24/7 online fysiotherapie en ook deze extra service. Niet een partner of buurman te hoeven vragen, maar gewoon op tijd een eigen chauffeur voor de deur die u veilig naar De Fysioclub brengt en u ook weer ophaalt.

MTC Shuttleservice voor iedereen!

In het verleden is de gratis haal- en brengservice uitsluitend voor cliënten in een eerste fase na een operatie. Maar de zorg van De Fysioclub gaat verder…. Vanaf heden kan namelijk iedereen gebruik maken van De Fysioclub Shuttleservice, die op vaste tijden in Amersfoort en Leusden rijdt.

Wij helpen u graag bij

  • Spier of peesblessures
  • Aandoeningen aan het bewegingsapparaat
  • Revalidatie na een gewrichtsvervangende operatie
  • Revalidatie bij COPD
  • Revalidatie bij sportletsels

Haal en breng service

Regio: Amersfoort (Amersfoort, Leusden, Soest, Hoevelaken, Nijkerk, Soesterberg en Hoogland).

Onze haal en breng service is geheel gratis!

U kunt gratis gebruik maken van deze dienst als u vanwege uw medische indicatie niet in staat bent om zelfstandig naar de praktijk te komen.

Op onze praktijklocaties kunnen we u beter van dienst zijn dan in uw thuissituatie. We beschikken op de praktijk over alle middelen en benodigdheden om uw herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Deze zijn vaak niet beschikbaar in uw thuissituatie.

Geïnteresseerd? Bel met één van onze locaties om te vragen of u in aanmerking komt of vul ons contactformulier in.

Bel of mail ons

  • Onze Haal en Brengservice wordt uitsluitend aangeboden bij postoperatieve indicaties.
  • Wij bieden deze service uitsluitend aan indien de rijafstand binnen 5 km van één van onze praktijklocaties is.