Fysiotherapie Zeddam

Op zoek naar fysiotherapie in Zeddam of omgeving? Bij De Fysioclub helpen wij je graag! Je kunt bij ons terecht voor een behandeling die aansluit op jouw persoonlijke situatie. In onze praktijk vind je professionele behandelaars die er alles aan doen om jouw weer gezond te laten worden.

Of je nu klachten hebt door overbelasting of pijn ervaart naar aanleiding van een ongeval, wij staan voor je klaar. Wij kunnen je helpen bij alle klachten met betrekking tot bewegen.

Fysio in Zeddam

Bij de fysio in Zeddam geeft ons team van behandelaars jou de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. De behandeling wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelen. Ook worden er tijdens de behandeling verschillende metingen gedaan om zo informatie te krijgen over jouw situatie. Op die manier kunnen wij goed inschatten hoe de behandeling eruit komt te zien en weet jij waar je aan toe bent.

Wij zijn er bij De Fysioclub van overtuigd dat je een groot deel van de klachten kunt verhelpen door weer vertrouwen te krijgen in je lichaam. Dit kun je doen door gezond te leven en voldoende te bewegen. Helaas is dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wij begeleiden en adviseren je hierin dan ook graag. Op jouw eigen tempo voeren we de behandeling uit en kijken we naar jouw behoeften.

Fysiotherapeuten Zeddam

Onze fysiotherapeuten zijn opgeleid in verschillende disciplines. Zo kun je naast fysiotherapie bij ons terecht voor:

Alle behandelaars blijven zich continu bijscholen zodat ze extra behandelmethoden kunnen toepassen zoals dry needling, shockwave therapie en echografie. Daarnaast zorgt de samenwerking van meerdere disciplines voor een effectieve aanpak van jouw problemen.

Ervaar jij klachten met betrekking tot bewegen en wil je weer gezond worden? Wij helpen je graag! Zien wij je snel in onze fysiopraktijk in Doetinchem?