Fysiotherapie in Wehl

Woon jij in Wehl of omgeving en ben je op zoek naar een fysiotherapiepraktijk? Bij De Fysioclub helpen wij je graag en kun je terecht voor een behandeling op maat. In onze praktijken vind je professionele fysiotherapeuten, beschikken wij over de nieuwste apparatuur en werken wij met moderne behandelmethoden.

Onze meeste cliënten hebben klachten met betrekking tot bewegen. Dit zijn vaak pijnklachten door een blessure of overbelasting, maar ook problemen die ontstaan door een ziekte of ongeval. Wat jouw hulpvraag ook is, wij staan voor je klaar en geven jou een passende behandeling.

Fysio in Wehl

Ons team van professionals geeft jou persoonlijke aandacht en stemt de behandeling af op jouw wensen. Tijdens een fysiotherapie behandeling bij De Fysioclub doen wij verschillende metingen, om zo belangrijke informatie over jouw situatie te krijgen. Wij meten verschillende zaken zowel voor, tijdens als na de behandeling. Zo weet jij waar je aan toe bent en kunnen wij de behandeling afstemmen op jouw persoonlijke doelen en wensen. Bij De Fysioclub ben je op die manier zeker van een effectieve aanpak van jouw problemen.

Op onze locaties bieden wij verschillende soorten behandelingen aan zoals:

Fysiotherapeuten in Wehl

Bij De Fysioclub werken enkel professionals die jou de best mogelijke behandeling willen geven. Hun doel is om jou te helpen om gezond te worden én te blijven. Op onze locaties zijn zowel fysiotherapeuten, manueel therapeuten, psychologen als diëtisten werkzaam. Op die manier kunnen wij specialistische zorg bieden en is er altijd een professional met de benodigde kennis en ervaring beschikbaar. Daarnaast ontwikkelen onze professionals zich constant en laten zij zich bijscholen over nieuwe behandelmethoden en technieken.

Het doel van De Fysioclub is dat al onze cliënten weer gezond worden en ook gezond blijven. Wij zien graag dat zoveel mogelijk mensen op een gezonde manier leven en zonder pijn kunnen bewegen. Het is onze taak om jou hierbij te helpen! Zien wij je binnenkort in bij de Fysiotherapie Doetinchem?