Fysiotherapie in Terborg

Woon je in Terborg of omgeving en ben je op zoek naar een fysiotherapiepraktijk? Bij De Fysioclub helpen wij je graag. Op onze locaties zijn professionals van verschillende disciplines werkzaam, waardoor wij een complete en kwalitatieve behandeling aan kunnen bieden. Ook kan de behandeling hierdoor goed worden aangepast op jouw persoonlijke situatie.

Fysiotherapeuten Terborg

De fysiotherapeuten van De Fysioclub streven naar kwalitatieve zorg voor hun cliënten. Of je nu klachten hebt vanwege een blessure of een specifieke aandoening, onze fysiotherapeuten staan voor je klaar en stellen samen met jou een passend behandelplan op.

Bij De Fysioclub in Doetinchem kun je geholpen worden door professionals vanuit verschillende disciplines. De locatie beschikt over:

Al onze professionals werken nauw samen en willen ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk weer gezond bent én blijft. De samenwerking tussen verschillende disciplines zorgt voor een effectieve aanpak en een snel resultaat.

Fysio in Terborg

Een behandeling bij De Fysioclub wordt altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We houden rekening met jouw doelen en wensen en vertellen je van tevoren duidelijk hoe de behandeling er precies uit komt te zijn. Zo maken we een schatting van de duur van de behandeling en doen we voor, tijdens en na de behandeling verschillende metingen. Op die manier kunnen wij jouw vorderingen in de gaten houden en weet jij precies waar je aan toe bent. Daarnaast kunnen wij veel leren van deze metingen voor behandelingen in de toekomst.

Bij de fysio in Doetinchem vinden we het belangrijk dat onze cliënten op een gezonde manier in het leven staan. Door gezond te leven en voldoende te bewegen is dit voor iedereen mogelijk. We begrijpen dat niet altijd eenvoudig en helpen je hier daarom graag bij!

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag over ons of de praktijk in Doetinchem? Neem dan gerust even contact met ons op.