Fysiotherapie in Overstegen (Doetinchem)

Ben je op zoek naar een fysiotherapie praktijk in de buurt van Overstegen? De Fysioclub staat voor je klaar! Op onze locatie in Doetinchem kun je terecht voor verschillende soorten behandelingen. Zo behandelen wij problemen die de gevolgen zijn van een ziekte of aandoening, maar ook klachten die voortkomen uit een blessure of door overbelasting. In alle gevallen kijken we naar jouw persoonlijke doelen en zorgen we voor een daarbij passend behandelplan.

Fysiotherapie Overstegen

Bij De Fysioclub beschikken we over een ervaren team van behandelaars. Zij werken nauw samen vanuit verschillende disciplines. Het team bestaat onder andere uit fysiotherapeuten, manueel therapeuten, een diƫtist en een psycholoog. Zij staan klaar om op zoek te gaan naar een effectieve oplossing voor jouw problemen.

De behandeling wordt altijd vooraf gegaan door een meting, waarmee jouw persoonlijke situatie in kaart wordt gebracht. Ook tijdens en na de behandeling zal er een meting plaatsvinden om zo inzicht te krijgen in jouw voortgang. Dit is niet alleen heel fijn voor jou, maar ook voor de behandelaars omdat zij deze informatie weer kunnen gebruiken voor een behandeling in de toekomst.

Fysiotherapeuten in Overstegen (Doetinchem)

De fysiotherapeuten in Doetinchem zijn constant in ontwikkeling en proberen zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van nieuwe behandelmethoden. Op dit moment bieden zij bijvoorbeeld de volgende behandelingen aan:

Ook beschikken zij over moderne apparatuur en staan zij altijd open voor nieuwe verzoeken.

Bij De Fysioclub vinden wij het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens een behandeling. Jouw persoonlijke wensen en doelen staan dan ook centraal en hebben invloed op het verloop van de behandeling. Waar jij ook tegenaan loopt wat betreft het bewegend functioneren, wij helpen je graag!

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag aan ons? Neem dan even contact met ons op!