Fysiotherapie in omgeving Velswijk

Iedereen die op zoek is naar een fysiotherapeut in de omgeving van Velswijk kan terecht bij de Fysioclub. Op verschillende locaties staan onze behandelaars klaar om jou te helpen bij pijn, blessures of andere klachten. Wat jouw hulpvraag ook is, samen gaan we op zoek naar een geschikte oplossing. Bij De Fysioclub zorgen we niet alleen dat je weer gezond wordt, maar ook gezond blijft!

Fysiotherapie in Velswijk

Wat je precies kunt verwachten bij een behandeling van De Fysioclub? Een persoonlijke benadering, moderne behandelmethoden, professionele apparatuur en ervaren behandelaars. Dit alles komt samen in een multidisciplinaire samenwerking tussen alle behandelende therapeuten. Zo kun je bij ons terecht voor:

Binnen deze verschillende disciplines is het ook mogelijk om specifieke behandelingen te krijgen zoals bijvoorbeeld echografie, dry needling of shockwave therapie. Onze behandelaars zijn constant in ontwikkeling dus neem even contact met ons op voor meer informatie over de nieuwste behandelmethoden.

Fysiotherapeut Velswijk

Bij De Fysioclub vind je persoonlijke en specialistische zorg die passend is voor jouw situatie. Onze behandelaars luisteren zorgvuldig naar jouw doelen en wensen en gaan in samenspraak met jou aan de slag. Om te zorgen dat jij weet waar je aan toe bent, wordt er een behandelplan opgesteld. Ook wordt er een tijdlijn gemaakt om duidelijk in beeld te krijgen hoe de behandeling zal verlopen. Zo weet je precies waar je aan toe bent, wel zo fijn!

Tijdens de behandeling zullen er verschillende evaluatiemomenten plaatsvinden om de ontwikkeling te analyseren. Op basis van verschillende metingen worden de behaalde resultaten in de gaten gehouden en wordt waar nodig de behandeling aangepast.

Op zoek naar een complete fysiotherapiebehandeling met een persoonlijke benadering? Kom dan naar onze locatie in Doetinchem in de omgeving van Velswijk. Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze praktijk? Stuur ons dan gerust een e-mail of bel 088 567 01 32.