Fysiotherapie in Kilder

Op zoek naar een geschikte behandeling voor jouw klachten op het gebied van fysiotherapie? Bij de Fysioclub bieden wij een multidisciplinaire behandeling aan waarmee we jou weer gezond maken. Of de klachten nu voortkomen uit een blessure of het gevolg zijn van een ongeluk of aandoening, De Fysioclub biedt de hulp die jij nodig hebt. We kijken naar jouw persoonlijke situatie en zorgen dat de behandeling daarop aansluit.

Fysio in Kilder

Op onze locaties in Doetinchem beschikken we over een team van ervaren professionals. Het multidisciplinaire team bestaat onder andere uit fysiotherapeuten, manueel therapeuten, een psycholoog en een diƫtist. Zij werken allemaal nauw samen om jou de best mogelijke behandeling te geven. Samen gaan ze op zoek naar een oplossing van jouw problemen.

Een behandeling start met het in kaart brengen van jouw situatie. Er wordt zowel voorafgaand, tijdens als na de behandeling een meting gedaan om inzicht te krijgen in de voortgang van de behandeling. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kunnen de behandelaars de behandeling eventueel nog aanpassen. Ook kan deze informatie goed worden gebruikt voor behandelingen in de toekomst.

Fysiotherapeuten in Kilder

Naast de reguliere behandelmethoden bieden wij bij De Fysioclub ook nieuwe moderne behandelmethoden aan waaronder:

Onze medewerkers zijn continu in ontwikkeling en op de hoogte van nieuwe methoden en apparatuur. Mocht je hier meer informatie over willen, geef dit dan gerust aan bij een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!

Het motto van De Fysioclub is: weer gezond worden, maar ook gezond blijven! Tijdens een behandeling bij ons zal er dus ook aandacht worden besteed aan de periode na de behandeling. Op die manier hopen wij je zo goed mogelijk te helpen. Heb je vragen over onze behandelingen of wil je een afspraak maken op een locatie in de omgeving van Kilder? Neem dan contact met ons op.