Fysiotherapie Doesburg

Op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Doesburg of de omgeving daarvan? Dan kun je terecht in een van de fysiotherapie praktijken van De Fysioclub. Op onze locaties staan diverse professionals voor je klaar om met jouw klachten aan de slag te gaan.

In de fysiotherapie praktijken is er sprake van een multidisciplinaire samenwerking. Dit houdt in dat verschillende disciplines met elkaar samenwerken om jou een zo compleet mogelijke behandeling te bieden. Het team bestaat onder andere uit fysiotherapeuten, manueel therapeuten, kinderfysiotherapeuten, diƫtisten en psychologen. Doordat zij hun krachten bundelen, kan jouw probleem op een efficiƫnte manier worden verholpen.

Fysio in Doesburg

Bij De Fysioclub zijn we ervan overtuigd dat je klachten vaak kunt verhelpen door in beweging te blijven en vertrouwen te krijgen en houden op je lichaam. We begrijpen dat dit niet altijd makkelijk is en daarom kunnen wij je hierbij helpen. Met een persoonlijke benadering gaan wij aan de slag en passen we de behandeling aan op jouw doelen en wensen. Onze professionals zullen je hierin adviseren en begeleiden.

Zo nodig word je doorverwezen naar een van onze specialisten in de:

Zowel voor, tijdens als na de behandeling doen we verschillende metingen. Dit levert veel bruikbare data op waarmee wij jouw vorderingen in de gaten kunnen houden. Ook kunnen wij er vaak veel van leren voor behandelingen in de toekomst.

Fysiotherapeuten in Doesburg

Wanneer je een behandeling ondergaat bij De Fysioclub weet je altijd waar je aan toe bent. Onze behandelaars vertellen je van tevoren hoe de behandeling eruit komt te zien en zullen aangeven hoe lang het behandeltraject ongeveer zal duren.

Daarnaast zijn onze professionals constant in ontwikkeling en laten zij zich bijscholen in nieuwe behandelmethoden zoals bijvoorbeeld dry needling. In onze fysiotherapie Doetinchem kunnen wij je dan ook helpen met verschillende soorten therapie. Benieuwd welke behandelmethodes er allemaal mogelijk zijn? Neem dan even contact met ons op.