Fysio in Dichteren

Woon of werk je in Dichteren en ben je op zoek naar een fysiotherapie praktijk? Dan is de Fysioclub wellicht een goede uitkomst! Op onze locatie in Doetinchem staan wij voor je klaar en behandelen we de klachten waar jij last van hebt. Met een ervaren team van professionals doen wij er alles aan om jou de best mogelijke behandeling te geven. Of je nu problemen hebt naar aanleiding van een ziekte of al een tijdje loopt met een blessure. Ons team geeft jou de aandacht en tijd die je nodig hebt.

Fysiotherapeuten van Dichteren

Op onze locatie in Doetinchem staat een multidisciplinair team van therapeuten voor je klaar. Zij doen er alles aan om de meeste effectieve oplossing voor jouw problemen te kunnen bieden. Het team bestaat onder andere uit:

Zij werken nauw samen om jou zo snel mogelijk weer beter te maken. Hierbij maken ze gebruik van moderne behandelmethoden en de nieuwste apparatuur. Ook beschikken alle behandelaars over veel kennis en ervaring, waardoor zij begrip hebben voor jouw persoonlijke situatie. Het gezamenlijke doel? Zorgen dat jij weer gezond wordt maar ook gezond blijft! Dat is waar we bij De Fysioclub voor staan.

Fysiotherapie Dichteren

Een behandeling bij De Fysioclub wordt altijd aangepast op jouw persoonlijke situatie. Voordat de behandeling begint vragen we naar jouw wensen en voorkeuren en stemmen we de behandeling hierop af. Ook geven we duidelijk aan hoe lang de behandeling ongeveer zal duren en vinden er tijdens de behandeling verschillende metingen en evaluaties plaats. Op die manier weet jij precies waar je aan toe bent en kunnen we de behandeling aanpassen wanneer dit nodig is.

Heb je zin om met ons aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!