Fysio in Drempt

Last van klachten door overbelasting? Of heb je pijn naar aanleiding van een ziekte of ongeval? Bij de Fysioclub staan wij voor je klaar en bieden we hulp bij het oplossen van jouw klachten. Op onze locatie in Doetinchem kun je terecht voor een persoonlijke behandeling die aansluit op jouw wensen. In de omgeving van Drempt vind je verschillende locaties waar je terecht kunt.

Fysio in omgeving Drempt

Bij alle locaties van De Fysioclub vind je ervaren medewerkers die er alles aan doen om jou een zo goed mogelijke behandeling te geven. De behandeling wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Zo wordt er aandacht besteedt aan jouw specifieke behoeften en doelen. Daarnaast worden er zowel voor, tijdens als na de behandeling verschillende metingen gedaan. Deze helpen ons om de voortgang van jouw situatie in beeld te krijgen.

Fysiotherapeuten Drempt

Het motto van De Fysioclub is: gezond worden én gezond blijven. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, maar wij zijn er van overtuigd dat je dit kunt bereiken. Door een gehele levensstijl te veranderen, kunnen vaak veel klachten worden verholpen. Wij helpen je hierbij graag! Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te begeleiden en adviseren op dit traject.

Bij De Fysioclub werken we met een multidisciplinair team om je een zo breed mogelijke behandeling aan te kunnen bieden. Het team bestaat onder andere uit:

Al onze medewerkers zijn constant in ontwikkeling en volgen regelmatig een relevante cursus. Zo interesseren zij zich bijvoorbeeld voor nieuwe behandelmethoden zoals shockwavetherapie of dry needling. Ook gaan ze op zoek naar de nieuwste apparatuur. Allemaal om hun cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Heb jij klachten met betrekking tot het bewegingsapparaat en ben je op zoek naar de juiste begeleiding? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.