Fysio en fitness Amersfoort

Fysio en fitness Amersfoort. Individuele, persoonlijke en professionele begeleiding passen perfect binnen het motto ‘verantwoord bewegen’, één van de belangrijkste pijlers van MTCZorg. Ongeacht het doel waarmee een behandeling of training wordt gevolgd; bij MTCZorg wordt iedereen persoonlijk begeleid door een deskundige fysiotherapeut.

Bewegen in een motiverende omgeving

Trainen bij MTCZorg staat in het teken van gezond leven. Of het nu gaat om het herstel van een blessure, het voorkomen daarvan of het verbeteren van de lichamelijke conditie, MTCZorg stelt de deelnemer centraal. Wat is de klacht of wens en hoe kunnen we daar samen in een veilige en prettige omgeving aan werken. Het uiteindelijke doel staat daarin centraal. Voor de deelnemer en dus ook voor MTCZorg. Daarom hecht MTCZorg ook zoveel waarde aan deskundige en individuele begeleiding. MTCZorg heeft de medische kennis in huis en wil die in een motiverende omgeving aanbieden. Verantwoord bewegen doe je samen.

Trainingsprogramma is stimulans

Onze centra beschikken over kwalitatief goede en nieuwe apparatuur waarop ieder onderdeel van het lichaam getraind kan worden. Ook hiervoor geldt dat er altijd onder begeleiding van een deskundige getraind wordt zodat iedere actie veilig en doeltreffend is. De eisen van de deelnemers zijn hoog en MTCZorg beantwoordt daaraan.

Meer informatie over fysio en fitness Amersfoort

Direct aanmelden