Fit zijn is een keuze

Je persoonlijke zomerprogramma.

We bieden je eigenlijk alles aan op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. En begeleiden je gedurende het seizoen waar nodig en mogelijk. Dat gaat verder dan alleen de blessurescreening en sportmedische begeleiding op de vereniging. Het is een gedachtegang. Een manier van leven. We willen de Amersfoortse sporters van fit en aan de gang houden. Door gezond te leven en op een gezonde manier in het leven te staan. Daar wordt iedereen beter van.

De zomer is bij uitstek de periode om je goed voor te bereiden op het komende seizoen. Een goede voorbereiding maakt bijvoorbeeld de kans op een blessure kleiner. En door de opgebouwde lichamelijke conditie te onderhouden en te verbeteren nemen sportieve prestaties toe. Wij van MTC houden je graag betrokken en gemotiveerd, maar vooral op een verantwoorde manier in beweging. Bijvoorbeeld met het online e-coaching programma of via een speciale app op jouw smartphone. In de app zetten we vast jouw programma voor komende zomer klaar. Daarvoor moet je wel een aantal gegevens aan ons doorgeven.

Wat kost het? Helemaal niets, omdat we geloven dat mensen zelf het recht hebben om voor hun gezondheid te zorgen. We helpen daarbij. Mocht je toch iets willen geven, dan kan je altijd het verhaal delen door een Like op Facebook of tweet op Twitter. Of vertel het verder aan je teamgenoten.

MTC
Fan van jou.