Ervaringen

De Fysioclub waardeert het enorm als je jouw ervaring met ons deelt. De Fysioclub stelt kwaliteit voorop en zo proberen we verbeterpunten door te voeren in onze behandelingen en organisatie. Mocht je ergens ontevreden over zijn, dan staan onze medewerkers open voor een gesprek. Positieve punten horen we natuurlijk ook graag, zodat we weten wat bij jou als prettig ervaren wordt en dat kunnen blijven waarborgen.

Wat onze klanten zeggen

Heb absoluut baat bij behandeling en tips om van mijn nek- schouderklachten af te komen.

Vanwege een beperkte schouder functie met een partiële ruptuur van de pees van de supra spinanus in behandeling gekomen bij Ilse Hornman, die uitblonk in deskundigheid, diagnostiek en training met een zeer tevredenstellend resultaat. Daarnaast is zij ook een zeer empatisch behandelaar.

Er hangt een goede sfeer en er wordt echt naar je geluisterd.

De therapeuten weten je altijd goed te motiveren om de huiswerk oefeningen te blijven doen.

Prettige praktijk met uitstekende, betrokken fysiotherapeuten. Waar het ook eerlijk wordt gezegd als er met de therapie geen verbetering ( meer) te behalen valt.

Mijn fysiotherapeut ervaar ik als vriendelijk, kundig en duidelijk in zijn aanpak. De communicatie met De Fysioclub verloopt altijd prettig.

Deze manueel therapeut en schouderspecialist heb ik als zeer deskundig ervaren:Hij is helder, duidelijk en eerlijk vanaf het eerste begin. We hadden direct een klik. Mijn therapeut is zeer gedreven en ook nog eens een heel fijn mens.