Fysiotherapie in Doetinchem aan de Tjalmastraat

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Doetinchem? Op onze vestiging aan de Tjalmastraat kun je terecht voor onder andere fysiotherapie en ergotherapie. Met een moderne visie en werkwijze, de beste fysiotherapeuten en moderne apparatuur en behandelmethoden, helpen wij jou om weer gezond te worden of gezond te blijven. Of je nu een terugkomende sportblessure hebt of problemen ervaart als gevolg van een aandoening, wij zorgen voor de best mogelijke behandeling.

De Fysioclub in Doetinchem

Bij De Fysioclub in Doetinchem kun je terecht voor diverse soorten therapie waaronder fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie. Met deze verscheidenheid aan therapieën proberen wij om jouw problemen zo goed mogelijk te behandelen en jouw gezondheid te vergroten of behouden.

Om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren, doen we zowel voor, tijdens als na de behandeling verschillende metingen waarmee we resultaten inzichtelijk kunnen maken. Met deze informatie kunnen wij je nog beter helpen. Op onze locatie in Doetinchem werken we niet met wachtlijsten en hebben we ruime openingstijden. Op deze manier kun je vrijwel altijd terecht en kunnen wij je direct helpen met jouw problemen.

Een afspraak maken

De Fysioclub in Doetinchem zit op de Tjalmastraat 3 en is geopend van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 en vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Wil je contact met ons opnemen? Onze locatie in Doetinchem is te bereiken door te bellen naar 088-5670132 of een e-mail te sturen naar doetinchem@fysioclub.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om online een afspraak te maken via onze website, druk op de button hieronder om naar de juiste pagina te gaan.

Heb jij behoefte om jouw gezondheid, fitheid en welzijn te vergroten? Of heb je last van een terugkerende blessure? Op dit moment loopt er een speciale actie bij De Fysioclub in Doetinchem. Op vertoon van onze flyer krijg je namelijk de eerste behandeling na de intake gratis!