Maak direct online een afspraak

Fysiotherapie in Doetinchem aan de Tjalmastraat

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Doetinchem? Op onze vestiging aan de Tjalmastraat kun je terecht voor onder andere fysiotherapie en ergotherapie. Met een moderne visie en werkwijze, de beste fysiotherapeuten en moderne apparatuur en behandelmethoden, helpen wij jou om weer gezond te worden of gezond te blijven. Of je nu een terugkomende sportblessure hebt of problemen ervaart als gevolg van een aandoening, wij zorgen voor de best mogelijke behandeling.

Op dit moment loopt er een speciale actie bij De Fysioclub in Doetinchem. Je krijgt namelijk de eerste behandeling na de intake gratis!

Eerste behandeling na intake gratis

De Fysioclub in Doetinchem

Bij De Fysioclub in Doetinchem kun je terecht voor diverse soorten therapie waaronder fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie. Met deze verscheidenheid aan therapie├źn proberen wij om jouw problemen zo goed mogelijk te behandelen en jouw gezondheid te vergroten of behouden.

Om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren, doen we zowel voor, tijdens als na de behandeling verschillende metingen waarmee we resultaten inzichtelijk kunnen maken. Met deze informatie kunnen wij je nog beter helpen. Op onze locatie in Doetinchem werken we niet met wachtlijsten en hebben we ruime openingstijden. Op deze manier kun je vrijwel altijd terecht en kunnen wij je direct helpen met jouw problemen.

fysiotherapie doetinchem

Maak nu gelijk een afspraak voor fysiotherapie in Doetinchem

Ja, ik zou graag meer informatie willen en heb interesse in een kenningsmakings gesprek. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.