Beter worden

Veel mensen lopen vast in hun dagelijks, bewegend functioneren. Dit uit zich in het ontwikkelen van pijnklachten, blessures of beperkingen van het houdings- en bewegingsapparaat. Jouw behandelaar bij De Fysioclub onderzoekt de oorzaak waarom jij vastloopt in je functioneren en behandelt dit met de modernste behandelmethoden, de modernste apparatuur en een hoop ervaring. Ons team van behandelaars bestaat uit verschillende specialisaties, waardoor we je altijd de zorg kunnen bieden die jij nodig hebt.

Door voor, tijdens en na de behandeling te meten, levert dat een schat aan ervaringscijfers op die onze cliënten en ons helpen onze behandelingen aan te scherpen en continu te verbeteren. Hiermee zorgen we dat we uitstekende resultaten blijven boeken. Je weet, door het inzichtelijk maken van de vorderingen, altijd wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent. Door een goede communicatie en door jou de persoonlijke aandacht te geven die je nodig hebt, zal je sneller jouw doel bereiken.

Dat je vastloopt in je bewegend functioneren kan vele redenen hebben. Jij brengt jouw verhaal in, wij onze deskundige kennis en ervaring. Door gezond te leven en gezond in het leven te staan, voel je je beter, krijg je meer energie en herstel je beter.

Jou bewegen, jou in beweging houden. Daar doen we alles voor.

     
                                         

De Fysioclub – Altijd. Overal. Dichtbij.

Soorten therapie

Benieuwd naar hoe we presteren?

Over de afgelopen 2 jaar zijn resultaten rondom het herstelproces van patienten met rugpijn verzameld en geanalyseerd. Dit heet het FysioTopics zorgplan Lage rugpijn.

De resultaten van Het Zorgplan van de aangesloten praktijken worden met elkaar vergeleken. Hierdoor krijgt iedere praktijk inzicht in de effectiviteit van de behandelingen en kunnen deze vervolgens worden bijgestuurd waar nodig.

Wil je meer statistieken over De Fysioclub of het gehele rapport over klantherstel lezen? Klik dan verder.

Bekijk uitslagen

Ik meld mij aan voor fysiotherapie

Ja, ik zou graag meer informatie willen en heb interesse in een kenningsmakingsgesprek.
Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.