Maak een afspraak

Bij De Fysioclub doen we er graag alles aan mensen te helpen 'beter te worden' en 'gezond te blijven'. Niets is daarin ons teveel. Wie een probleem heeft, wil dat namelijk snel opgelost zien. En dat geldt zeker voor jouw gezondheid. Bij De Fysioclub kennen wij geen wachtlijsten en beseffen wij als geen ander dat ook uw tijd kostbaar is.

De Fysioclub biedt daarom een unieke service aan haar patiënten en verwijzers, te weten de Same Day Afspraak. Voor deze 'zelfde dag dienst' staat een gespecialiseerd behandelteam aan zorgprofessionals iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) voor jou klaar. Je wil vandaag nog een afspraak bij één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten? Geen probleem, geef dit dan aan bij ‘extra informatie’.

Ben je hier nu voor onze speciale actie ‘Eerste behandeling na intake gratis’ in Doetinchem? Maak dan in het formulier hier onder een afspraak en selecteer Doetinchem Tjalmastraat en dan zien we je snel op onze vestiging in Doetinchem!

Kom je liever niet langs? Vanaf heden is het ook mogelijk om een online afspraak te maken.

Waarom vragen we deze informatie? We hebben deze informatie nodig om contact met je op te nemen. We slaan jouw gegevens niet op.


Wil je geen afspraak maken maar juist direct je afspraak inplannen?

Direct afspraak inplannen