Beter worden, gezond blijven

Blogs van De Fysioclub

10 tips voor schouderklachten

Iedereen heeft wel eens last van pijn in de schouder. Schouderklachten kunnen meerdere oorzaken hebben maar worden vaak veroorzaakt door overbelasting of een verkeerde houding. In deze blog geven we je 10 tips voor schouderklachten.

Lees meer
10 tips voor schouderklachten - De Fysioclub Fysiotherapie
 • Hoe ziet een leven met COPD eruit? - De Fysioclub

  Hoe ziet een leven met COPD eruit?

  Lees meer
 • Hoe kun je het beste achter je computer zitten - De Fysioclub

  Hoe kun je het beste achter je computer zitten?

  Lees meer
 • obesitas bij kinderen De Fysioclub

  Complicaties obesitas bij kinderen voorkomen

  Lees meer

Nieuws van De Fysioclub

Extra sessies: Boks & Relax trainingen

Na het succes van onze trainingen op 20 en 29 maart bieden we 19 april 2 extra sessies Boks & Relax trainingen aan. Binnen jouw abonnement is het mogelijk om mee te doen met Boks & Relax trainingen. De specialisten bij De Fysioclub vertellen er graag meer over.
Lees meer Bekijk al het nieuws
Lisa Mauritz - Personal trainer en Fysiotherapeut in opleiding MTC de Fysioclub

Ergotherapie bij De Fysioclub

Amersfoort – MTC- De Fysioclub behandelt al jaren cliënten met problematiek in het bewegend functioneren. We hebben ons behandelaanbod in al die jaren uitgebreid met verschillende specialisaties en behandelmethoden, om onze cliënten een op maat behandeling te kunnen aanbieden van hoge kwaliteit.

Lees meer Bekijk al het nieuws
Ergotherapie De Fysioclub Ergotherapie Amersfoort

Kwaliteit De Fysioclub positief beoordeeld door HCA

De Fysioclub doet er alles aan om een hoge kwaliteit zorg te bieden. Zo wordt ook met regelmaat een effectiviteitsaudit gedaan door de onafhankelijke organisatie HCA (HeathCare Auditing). Hiermee worden verschillende onderdelen in de verslaglegging en de dossiervorming onder de loep genomen en wordt er in deze audit gekeken of er SMART gewerkt wordt door de medewerkers (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden).

Lees meer Bekijk al het nieuws
Kwaliteit De Fysioclub Kwaliteitszorg fysiotherapie Amersfoort

Fysioclubsupport bij sportblessures

Het verbeteren van je gezondheid en sporten gaan vaak hand in hand. Al jaren heeft MTC de Fysioclub daarom ook goede afspraken met diverse sportverenigingen en sporters in de regio Amersfoort. De combinatie van sporten op de vereniging en een professionele sportmedische begeleiding is bij veel sportverenigingen een succes.
Lees meer Bekijk al het nieuws
Fysioclubsupport

Amersfoort sportfysiotherapeut rijker

Sporters in Amersfoort en regio Eemland. Goed nieuws, want deze topper heeft haar Master sportfysiotherapie afgerond. En daar houdt het niet bij op. Ilse Remie volgde hiervoor haar Master manuele therapie en deed in tussentijd ook nog de opleiding MSU, echodiagnostiek. Deze dame weet en ziet dus alles als het gaat om het bewegend functioneren. Laten we eerlijk zijn, in goede handen dus.
Lees meer Bekijk al het nieuws
sportfysiotherapeut amersfoort

Altijd jouw fysiotherapeut
bij de hand!

Een team van specialisten staat voor je klaar om de persoonlijke aandacht te geven die je nodig hebt, op ieder moment, waar je ook bent. Zo heb je jouw fysiotherapeut altijd op zak. Download nu De Fysioclub App.

Bewegen is goed lichaam en geest. Je krijgt er energie van, je voelt je fitter, je gaat er beter uitzien, je kunt makkelijker met stress omgaan.

Lees meer over beweging

Goed eten is belangrijk voor een goede gezondheid. Door goed te eten, zorg je voor optimale energie waardoor je lichaam optimaal functioneert.

Lees meer over voeding

Positieve gedachten over voldoende bewegen en gezond eten helpen je om gemotiveerd te blijven en jouw doelen of ambities te realiseren.

Lees meer over mind-set

Een goede balans is belangrijk. Balans tussen bewegen en niet overbelasten, tussen stress en ontspanning. Zo blijft je lichaam in evenwicht.

Lees meer over balans

Wat onze klanten zeggen

De therapeuten weten je altijd goed te motiveren om de huiswerk oefeningen te blijven doen.

Heb absoluut baat bij behandeling en tips om van mijn nek- schouderklachten af te komen.

Er hangt een goede sfeer en er wordt echt naar je geluisterd.

Begeleiding gehad tijdens en na mijn zwangerschap voor bekkenklachten. Goede expertise en gezellig om te kunnen sporten in een groep.

Deskundig. Professioneel. Klantgericht. Vriendelijk

Mijn doel is sporten en lijnen tegelijk en dat is zeker gelukt.​ Met de goede begeleiding van Huub & Thomas sport ik nog steeds met plezier en wil ik nog wat afvallen.​

Zeer professioneel en een uitstekende begeleiding, nemen de tijd voor je, bij vragen is er altijd een duidelijke en begrijpbare uitleg. Ik ben zeer tevreden.

Na een pijnlijke start na een totale nieuwe knie operatie, heb ik in de revalidatie mijn hindernissen overwonnen op verschillende vlakken

Maak een afspraak

Wil je jouw klachten bespreekbaar maken of dat er een professional naar kijkt?
Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken

Vind nu een Fysioclub locatie bij jou in de buurt

Je kunt altijd terecht bij De Fysioclub, ongeacht het probleem waar je contact voor opneemt. Met meer dan 20 locaties verspreid over Nederland is er altijd wel een locatie waar we je van dienst kunnen zijn.

Vind locatie