Beter worden, gezond blijven

Fysiotherapie Amersfoort - MTC de Fysioclub

Bij MTC de Fysioclub, voorheen MTC zorg, doen wij er alles aan om jou de best mogelijke zorg te verlenen. Wij helpen je ‘beter worden’ en ‘gezond te blijven’. Wij beschikken over verschillende therapeuten, zoals een fysiotherapeut in Amersfoort of manueel therapeut, die begrip hebben voor jouw persoonlijke situatie en de kennis hebben om jou te helpen. Met welke reden je ook komt, wij bieden een complete en professionele oplossing.

Zo kunnen wij je helpen om te revalideren na een ingrijpende operatie maar kun je ook bij ons terecht om fit te blijven tijdens je zwangerschap of voor kinderfysiotherapie. Onze behandelingen hebben vaak een multidisciplinaire aanpak, waarbij verschillende specialisaties worden gecombineerd. Hieronder vallen bijvoorbeeld fysiotherapie, ergotherapie en manuele therapie.

Wij geloven namelijk in een actieve en persoonlijke benadering waarbij verschillende specialisaties van belang zijn. De programma’s worden op iedereen persoonlijk afgestemd en bijgehouden. Zowel voor, tijdens als na de behandeling meten wij de vorderingen.

Op deze manier behalen we de beste resultaten. MTC de Fysioclub wil op deze manier graag voor iedereen toegankelijk zijn en alle cliënten zorgeloos laten revalideren.

Wij focussen ons op de vier kerngebieden van jouw gezondheid: bewegen, voeding, mind-set en balans. Door deze elementen te verbeteren zorgen wij ervoor dat je meer energie krijgt, er beter uit gaat zien en stress wordt verminderd.

Samen zorgen we voor meer balans en een betere gezondheid. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Je kunt ons vinden op verschillende locaties in Amersfoort aan de Databankweg, de Meridiaan en de Stevinstraat. Wij hebben ruime openingstijden zodat je altijd bij ons terecht kunt.

Daarnaast bieden wij de MTC Shuttle Service aan voor onze cliënten. Wanneer je niet in staat bent om na een operatie naar het centrum te komen, bieden wij onze gratis haal- en brengservice aan. Deze rijdt op vaste tijden in Amersfoort en Leusden.

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Je krijgt er energie van, je voelt je fitter, je gaat er beter uitzien en je kunt makkelijker met stress omgaan.

Lees meer over beweging

Goed eten is belangrijk voor een goede gezondheid. Door goed te eten, zorg je voor optimale energie waardoor je lichaam optimaal functioneert.

Lees meer over voeding

Positieve gedachten over voldoende bewegen en gezond eten helpen je om gemotiveerd te blijven en jouw doelen of ambities te realiseren.

Lees meer over mind-set

Een goede balans is belangrijk. Balans tussen bewegen en niet overbelasten, tussen stress en ontspanning. Zo blijft je lichaam in evenwicht.

Lees meer over balans

Wat onze klanten zeggen

De therapeuten weten je altijd goed te motiveren om de huiswerk oefeningen te blijven doen.

Heb absoluut baat bij behandeling en tips om van mijn nek- schouderklachten af te komen.

Er hangt een goede sfeer en er wordt echt naar je geluisterd.

Begeleiding gehad tijdens en na mijn zwangerschap voor bekkenklachten. Goede expertise en gezellig om te kunnen sporten in een groep.

Deskundig. Professioneel. Klantgericht. Vriendelijk

Mijn doel is sporten en lijnen tegelijk en dat is zeker gelukt.​ Met de goede begeleiding van Huub & Thomas sport ik nog steeds met plezier en wil ik nog wat afvallen.​

Zeer professioneel en een uitstekende begeleiding, nemen de tijd voor je, bij vragen is er altijd een duidelijke en begrijpbare uitleg. Ik ben zeer tevreden.

Na een pijnlijke start na een totale nieuwe knie operatie, heb ik in de revalidatie mijn hindernissen overwonnen op verschillende vlakken

Nieuws van De Fysioclub

 • Hardloopclinic voor KiKa

  Lees meer
 • Halve marathon Doetinchem

  Voetbalvereniging HC03 kiest voor sportmedische begeleiding De Fysioclub

  Lees meer
 • Sporters gezocht voor onderzoek ‘return to performance’

  Lees meer

Blogs van De Fysioclub

 • Hoe kom je van jouw stress af? 7 tips

  Lees meer
 • Waar app je last van? De Whatsapp service van De Fysioclub

  Lees meer
 • Voorkomen van blessures: belasting versus belastbaarheid

  Lees meer
 • Wij als fysiotherapeuten zijn ook maar mensen

  Lees meer
 • Tips bij enkelverstuiking

  Wat kun je zelf doen wanneer je een enkelverstuiking hebt?

  Lees meer
 • Blog - Oorzaken van hardloopblessures

  De oorzaken van hardloopblessures

  Lees meer

Maak een afspraak

Wil je jouw klachten bespreekbaar maken of dat er een professional naar kijkt?
Maak dan direct een afspraak. Bij locatie databankweg kun je ook direct online reserveren

Afspraak maken Direct online reserveren

Vind nu een Fysioclub locatie bij jou in de buurt

Je kunt altijd terecht bij De Fysioclub, ongeacht het probleem waar je contact voor opneemt. Met meer dan 20 locaties verspreid over Nederland is er altijd wel een locatie waar we je van dienst kunnen zijn.

Vind locatie

Gratis haal- en brengservice

MTC de Fysioclub wil graag voor iedereen toegankelijk zijn en cliënten zorgeloos laten revalideren. Dit uit zich o.a. in de ruime openingstijden, zorg dichtbij huis, 24/7 online fysiotherapie en ook deze extra service. Niet een partner of buurman te hoeven vragen, maar gewoon op tijd een eigen chauffeur voor de deur die u veilig naar De Fysioclub brengt en u ook weer ophaalt.

Regio: Amersfoort (Amersfoort, Leusden, Soest, Hoevelaken, Nijkerk, Soesterberg en Hoogland).

Lees meer