Fysiotherapie Geldrop – De Fysioclub Laarstraat

Op zoek naar een fysio in Geldrop?

In 2003 is Fysiotherapie Huffmeijer gestart in dit gemeente monument. In 2019 is deze locatie overgenomen door JVDI de Fysioclub. De NV Electrische Broodfabriek dateert uit 1889, later werd het fabriekje omgebouwd tot weverij en weer later deed het dienst als slijterij en woonhuis.

Het huidige pand is voorzien van climat-control, zodat er het hele jaar door een aangename atmosfeer heerst. Omdat de praktijk volledig nieuw ontworpen is konden er fundamentele hernieuwingen plaatsvinden afgestemd op de wensen van deze tijd. Lichte kleuren, ruime behandelkamers en een modern interieur zorgen voor een rustgevende omgeving.

Aangesloten bij SPOZ

JVDI de Fysioclub in Geldrop is aangesloten bij het SPOZ netwerk. SPOZ is een netwerk dat bestaat uit eerstelijns paramedici, werkzaam binnen de gemeente Geldrop, die nauw betrokken zijn bij en kennis hebben van de zorg rondom de oncologisch patiënt. Het netwerk streeft ernaar kwalitatief hoogstaande zorg te leveren aan de oncologische patiënt die kanker heeft of genezen is van kanker; hierbij worden, indien gewenst, ook zijn/haar naasten betrokken.

Wat biedt JVDI de Fysioclub aan?

Naast fysiotherapie en manuele therapie biedt de locatie in Geldrop ook gespecialiseerde therapie als oedeemtherapie en oncologiefysiotherapie aan. Ook medical taping, lymftaping en deep oscillation therapy komen hier aan bod.

JVDI de Fysioclub

Laarstraat 4-A in Geldrop
Fysiotherapie Geldrop

Maak kennis met Fysiotherapie Geldrop – De Fysioclub Laarstraat

Fysiotherapie Geldrop – De Fysioclub Laarstraat
Laarstraat 4a 5664 BM Geldrop 085-782 16 16 secretariaat.jvdi@fysioclub.nl
Openingstijden
  • Maandag08:00 - 18:00
  • Dinsdag08:00 - 18:00
  • Woensdag08:00 - 18:00
  • Donderdag08:00 - 18:00
  • Vrijdag08:00 - 18:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Gespecialiseerde professionals

Ben je benieuwd wie jou zal behandelen? Hiernaast vind je een overzicht van onze professionals.

Therapie aanbod