Fysiotherapie Helmond – De Fysioclub Kromme Steenweg

Fysiotherapie Helmond

JVDI de Fysioclub heeft twee locaties in Helmond. Op sportpark de Braak in het stadion van Helmond Sport en aan de Kromme Steenweg.

In 2004 is de onderneming in Deune gestart door initiatiefnemers M. van den Ingh en K. Jeurissen. De praktijk voor fysiotherapie was direct onderscheidend ten opzichte van de reeds gevestigde praktijken fysiotherapie in Helmond, door middel van een actieve benadering van het vak. Er is direct energie gestopt in samenwerking met andere zorgaanbieders.

Een eigen kijk op een behandeling fysiotherapie

Wij weten als geen ander dat bewegen een belangrijke bijdrage levert aan uw herstel. Jarenlange ervaringen uit de Topsport waarbij we hebben mogen werken met topvoetballers, wielrenners, judoka’s en atleten, leerden ons dit. Wij geloven voor 100% in een actieve benadering om u te helpen bij het herstellen van uw beperking/ letsel. Wij blussen geen brandjes maar hanteren een gerichte benadering waarmee de kans op herhaling zo klein mogelijk is. Wij noemen dat duurzaam herstel. Wij geloven in beweging!

Sportfysiotherapie Helmond

Deze locatie in Helmond van JVDI de Fysioclub biedt, fysiotherapie, manuele therapie, orthopedische revalidatie, kinderfysiotherapie, kaakfysiotherapie (craniomandibulaire fysiotherapie), oefentherapie cesar, handtherapie en sportfysiotherapie aan.

Naast dit uitgebreide aanbod van fysiotherapeutische specialisaties doen de professionals van JVDI de Fysioclub er ook op deze locatie alles aan om je gezond te houden met een aanbod van verschillende fitnessprogramma’s voor kleine groepen. Ben je daarom op zoek naar een Fysiotherapeut in Helmond? Neem dan snel contact op!

Fysiotherapie Helmond - JVDI de Fysioclub Kromme Steenweg 25

Maak kennis met Fysiotherapie Helmond – De Fysioclub Kromme Steenweg

Functionele oefentherapie

In onze behandelaanpak maken we veelvuldig gebruik van functionele oefentherapie. Met functionele oefentherapie pakt u de oorzaak van de klacht aan en voorkomt u op de lange termijn therapieafhankelijkheid. U oefent samen met uw therapeut dié activiteiten waarmee u door uw beperking/ letsel moeite ondervindt in uw dagelijkse handelen. Dit in tegenstelling tot de enorme variëteit aan behandelmethodes waar u voornamelijk passief een behandeling ondergaat die vaak alleen gericht is op afname van pijn. Dankzij functionele oefentherapie vermindert niet alleen de pijn, maar kunt u ook weer activiteiten oppakken zoals sport, hobby of werk. Het uiteindelijke doel is vaak het terugbrengen van de belastbaarheid op het niveau van voor het letsel. Uw behandeling bestaat echter niet alleen uit oefentherapie. Wij stemmen onze behandeling met de juiste professional af op uw specifieke beperking. Het is dus goed mogelijk dat u het beste verwachte resultaat bereikt met bijvoorbeeld manuele therapie, massage of een andere interventie.

Maak een afspraak
Fysiotherapie Helmond – De Fysioclub Kromme Steenweg
Kromme Steenweg 25 5707 CA Helmond 085-782 16 16 secretariaat.jvdi@fysioclub.nl
Openingstijden
  • Maandag08:00 - 18:00
  • Dinsdag08:00 - 18:00
  • Woensdag08:00 - 18:00
  • Donderdag08:00 - 18:00
  • Vrijdag08:00 - 18:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Gespecialiseerde professionals

Ben je benieuwd wie jou zal behandelen? Hiernaast vind je een overzicht van onze professionals.

Therapie aanbod