De Fysioclub – Knie- en sportexpertisecentrum

Hulp bij sportgerelateerde knieblessures

Het knie- en sportexpertisecentrum in HUP in Mierlo is gespecialiseerd in de behandeling van complexe orthopedische blessures van het onderste lidmaat bij mensen met een actieve leefstijl. Denk bijvoorbeeld aan voorste kruisband blessures, jumpers knee, hamstringblessures, enkelbandletsel, liesblessures… We gaan samen op een actieve manier aan de slag om je zo snel mogelijk weer op het sportveld te krijgen. We werken samen met artsen en specialisten in de omgeving en maken gebruik van nieuwe inzichten en ontwikkelingen in de sport- en knierevalidatie.

Het knie- en sportexpertisecentrum in HUP heeft vele mogelijkheden te bieden om specifiek te kunnen herstellen: een zwembad, een grote oefenruimte met vele oefenmaterialen en apparatuur en een sporthal en voetbalveld om sport specifiek te trainen.

Onze therapeuten zijn op verschillende gebieden opgeleid binnen de fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Zij blijven zich continu bijscholen om extra behandelmethoden toe te kunnen passen zoals Dry Needling, Shockwave, EPTE of echografie.

HUP Mierlo JVDI

Maak kennis met De Fysioclub – Knie- en sportexpertisecentrum

De Fysioclub – Knie- en sportexpertisecentrum
Arkweg 3-17 5731 PP Mierlo 085-782 16 16 secretariaat.jvdi@fysioclub.nl
Openingstijden
  • In overleg

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Therapie aanbod