Fysiotherapie bij JVDI de Fysioclub

Helmond, Mierlo, Gemert, Deurne en Geldrop

Je wilt je klachten blijvend verhelpen. Door actief te bewegen, weer vertrouwen te krijgen in je lichaam en proactief met je klachten om te gaan, kun je dit bereiken. De Fysiotherapeut zorgt ervoor dat je dit op de juiste manier gaat doen en zal je daarin begeleiden, adviseren en een behandeling aanbieden die jou verder helpt.


Ons team van fysiotherapeuten zal de klachten die je hebt in kaart brengen en samen met jou het juiste plan neerzetten om de klachten blijvend te verhelpen.

De fysiotherapeut werkt zo efficiënt mogelijk door, mocht er een specialisme binnen de fysiotherapie als sportfysiotherapie, manuele therapie of kaakfysiotherapie nodig zijn, je door te verwijzen naar een specialisatie. Voor, tijdens en na de behandeling doen we metingen. Deze leveren veel ervaringscijfers op, waar iedereen beter van wordt.


Onze zorgprogramma’s en zorgplannen zijn gericht op de laatste evidentie. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en hoe lang het behandeltraject gaat duren.

Hoe gaat de fysiotherapeut te werk?

Vraaggesprek:

De fysiotherapeut zal een uitgebreid vraaggesprek houden om de klachten die je hebt duidelijk te krijgen en om een eventuele oorzaak te kunnen achterhalen en een goed beeld van jou als persoon te krijgen.

Onderzoek:

Na het vraaggesprek volgt het lichamelijk onderzoek om de klachten beter in beeld te brengen, een meting te doen en om een persoonlijk behandelplan te kunnen maken.

 

Jouw persoonlijke doelstellingen en hulpvraag worden concreter gemaakt. Na het onderzoek kan de fysiotherapeut aangeven hoe lang en hoe vaak er behandeld gaat worden en welke behandelmethode nodig is om het behandeldoel te bereiken.

Behandeling:

We behandelen jou met de modernste apparatuur en behandelmethoden om jouw behandeldoel te bereiken. Tijdens en na de behandelperiode doen we nogmaals de metingen om het herstelproces zo inzichtelijk mogelijk te maken.

Direct aanmelden of een afspraak maken voor Fysiotherapie?

Vul dan onderstaand contactformulier in