Wieke van der Linden

Ergotherapeut

Ik ben Wieke van der Linden. In 2020 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waarnaar ik enkele maanden heb gewerkt binnen de geriatrische revalidatiezorg. Ik heb ervaring met de doelgroep NAH, orthopedie, chronische pijn&vermoeidheidsklachten en in de eerstelijnszorg. Vanaf juli 2021 ben ik werkzaam binnen JVDI de Fysioclub.


In mijn behandelingen neem ik de cliënt mee in mijn keuzes en licht ik adviezen toe, waarbij ik de cliënt als ervaringsdeskundige benader. Hiermee ondersteun ik de cliënt en zet ik hem in zijn eigen kracht. Ik vind het namelijk waardevol dat de cliënt van mij als ergotherapeut leert, maar ik vind het nog belangrijker dat de cliënt zélf inzichten opdoet.

Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, mogelijkheden en beperkingen. Hierdoor is het vraagstuk van iedere cliënt uniek en streef ik er samen met de cliënt naar om de best passende behandeling vorm te geven. Het helpen van cliënten en het bieden van alternatieve mogelijkheden geeft mij voldoening, van een lachend gezicht krijg ik energie!

Op de volgende locaties ben ik werkzaam:

wieke.vanderlinden@fysioclub.nl
Wieke van der Linden
Gespecialiseerd in Ergotherapie