Stacey Toonders

Fysiotherapeut

Stacey Toonders is in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na de opleiding is ze meteen het werkveld ingegaan als (algemeen) fysiotherapeut. In 2016 besloot ze om naast haar werk de cursus 'Medical Taping' te volgen en in datzelfde jaar startte ze de deeltijdstudie 'Orthopedische geneeskunde'.

Ik heb al van jongs af aan een duidelijke passie voor sport en gezondheid. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik van fysiotherapie mijn beroep wilde maken. Ik vind het leuk om met mensen en gezondheid bezig te zijn en om samen met patiƫnten naar oplossingen te zoeken voor hun klachten, hier haal ik veel voldoening uit. De fysiotherapie is voortdurend in ontwikkeling en daardoor blijft het me interesseren.

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij fysiotherapie Huffmeijer. Deze praktijk is per januari 2019 overgenomen door JVDI de Fysioclub.

Ik ben sportief ingesteld en al geruime tijd actief binnen de turnsport. Naast het werk en mijn studie, geef ik momenteel training aan de selectiegroep (onderbouw en bovenbouw) van het turnen. Ik werk samen met de kinderen met als doel om ze succesvol deel te laten nemen aan wedstrijden. Zelf haal ik veel energie uit sporten en houd me moment vooral bezig met hardlopen en fitness.

stacey.toonders@fysioclub.nl Fysiotherapie Geldrop – De Fysioclub Laarstraat

Samen met patiƫnten naar oplossingen te zoeken voor hun klachten, hier haal ik veel voldoening uit

Gespecialiseerd in Fysiotherapie
BIG nummer: 79920061204