Saskia Dewamme – Frantzen

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut

Saskia doorliep haar middelbare school in Helmond en startte in 1993 haar studie fysiotherapie aan de Fontys hogeschool in Eindhoven; in 1998 studeerde ze af.

Na een periode van waarnemen in diverse particuliere praktijken, in en om Eindhoven en den Bosch, kwam Saskia in Geldrop terecht. In 1999 werkte ze zowel in het Medisch Sportcentrum van het St. Anna ziekenhuis, als bij praktijk voor fysiotherapie ‘Rutgers & Huffmeijer’ aan de Dommeldalseweg. Uiteindelijk koos ze voor het werken in de particuliere praktijk. In 2006 specialiseerde ze zich in ‘manuele lymfdrainage ad modum Vodder (MLDV) en sinds 2003 maakt Saskia deel uit van ons team fysiotherapeuten in de Laarstraat.

Het vak fysiotherapie blijft voor mij nog altijd een uitdaging waar ik veel voldoening uit haal. Samen met een patiënt een klacht verhelpen en naar oplossingen zoeken, blijft zeer boeiend. Al sinds mijn opleiding voor fysiotherapeut ben ik actief binnen de hockeysport, als teambegeleidster, fysiotherapeut, moeder van twee jonge ‘talentjes’ en als actief speelster. Mijn man, ik en onze kinderen zijn dan ook vrijwel ieder weekend op het hockeyveld te vinden.

saskia.dewamme@fysioclub.nl Fysiotherapie Geldrop – De Fysioclub Laarstraat

Samen met een patiënt een klacht verhelpen en naar oplossingen zoeken, blijft zeer boeiend

Gespecialiseerd in Oedeemtherapie
BIG nummer: 79049093204