Rob van der Weerden

Fysiotherapeut, MSc. sportfysiotherapeut

Mijn naam is Rob van der Weerden, woonachtig in Meijel waar ik ook het medische beleid het eredivisie volleybal team Peelpush Dames 1 verzorg. Ik werk graag bij De Fysioclub omdat dit een praktijk is die erg vooruitstrevend is. Tevens biedt men mij de mogelijkheden om mij te ontwikkelen als fysiotherapeut.


Met name de diagnosestelling van klachten is zeer belangrijk, omdat bij een niet volledige diagnose ook een behandelproject plaats vind wat onvoldoende is. Daarom ben ik content dat ik mag werken met diagnostische middelen zoals de biodex en kneelax.


Mijn aandachtsgebieden in de fysiotherapie richten zich met name op de knie en COPD. Ik vind het leuk en leerzaam om met collega’s en specialisten van andere zorg instellingen te sparren over wat het beste behandeltraject voor de klant zou moeten zijn. Verder vind ik het belangrijk dat de klant na de intake weet wat er aan de hand is en hoe het traject eruit zal gaan zien en dat mogelijke wijzingen in je traject altijd samen besproken worden.

rob.vanderweerden@fysioclub.nl Fysiotherapie Deurne – De Fysioclub Fabriekstraat
Rob van der Weerden, Fysiotherapeut, JVDI de Fysioclub

Met name de diagnosestelling van klachten is zeer belangrijk

Gespecialiseerd in Fysiotherapie
BIG nummer: 39911303904