Miriam de Haan

Fysiotherapeut

Met zeer veel enthousiasme werk ik sinds dec ’12 bij JVDI de Fysioclub om iedere persoon met spier/pees klachten aan/rondom de schouder te helpen bij een zo goed mogelijk herstel!

Ik ben erg gedreven in mijn denken en handelen op het gebied van schouderrevalidatie. Ik ben aangesloten bij het schoudernetwerk Zuid-Oost Nederland en ik volg de meest vernieuwende cursussen op dit vakgebied om iedere klacht zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Binnen JVDI de Fysioclub zorgen we er met alle schouderexperts, middels intensief overleg, voor om geprotocolleerde zorg te leveren van de laatste standaarden.

Middels echografie zorg ik ervoor dat ik en mijn collega’s een zo goed mogelijk behandelplan kunnen opstellen voor uw klacht.

Loopt u al jaren met dezelfde of steeds terugkerende peesklacht, wellicht dat ik u dan ook kan helpen met de innovatieve nieuwe behandelmethode EPTE. Sinds het laatste kwartaal van ’17 is er ook een nauwere samenwerking ontstaan met de huisartsen binnen ons gezondheidsplein. Tegenwoordig kan ik ondersteunen bij het zetten van een injectie door een huisarts d.m.v. echogeleide injecties, informeer bij uw huisarts naar de mogelijkheden.

Met grote passie heb ik sinds feb ’16 de taak van Floormanager op mij genomen. Zo werk ik samen met mijn collega’s naar een optimale samenwerking en verbetering van ons vak.

Ik heet u van harte welkom in onze praktijk!

miriam.dehaan@fysioclub.nl Fysiotherapie Deurne – De Fysioclub Fabriekstraat
Miriam de Haan, Fysiotherapeut, JVDI de Fysioclub

Ik heet u van harte welkom in onze praktijk!

Gespecialiseerd in Epte
BIG nummer: 89912811604