Lars Ruwaard

Fysiotherapeut

Even voorstellen, mijn naam is Lars Ruwaard en ik ben sinds oktober 2016 werkzaam bij JVDI de Fysioclub als trainer. In september 2018 heb ik na het behalen van mijn diploma Algemeen Fysiotherapeut de stap mogen maken om als fysiotherapeut van JVDI de Fysioclub mensen helpen om hun doelen te bereiken.

Voor de opleiding tot fysiotherapeut heb ik meerdere andere opleidingen gevolgd tot bewegingsagoog, ACE gecertificeerd sportmasseur, personal trainer en orthopedische revalidatie trainer. Door deze stappen heb ik mijzelf ontwikkeld om nu als fysiotherapeut aan u als patiënt de meest complete behandeling te kunnen geven.

Fysiotherapeut zijn vind ik prachtig en werken met topsporters is altijd een droom geweest. Deze droom werd voor mij in de zomer van 2018 werkelijkheid. Ik kreeg de kans om in dienst van JVDI de Fysioclub toe te treden tot de medische staf van Helmond Sport. Ik geef kracht- en looptrainingen aan het team en ik ben samen met JVDI de Fysioclub-collega Erik Borsboom verantwoordelijk voor de revalidatie van spelers die geblesseerd zijn geraakt. Daarnaast ben ik aanwezig bij elke wedstrijd.

lars.ruwaard@fysioclub.nl Fysiotherapie Helmond – De Fysioclub Kromme Steenweg

Fysiotherapeut zijn vind ik prachtig en werken met topsporters is altijd een droom geweest

Gespecialiseerd in Fysiotherapie