Chesron Geuns

Fysiotherapeut, bewegingswetenschapper

Mijn naam is Chesron Geuns, 28 jaar en ik ben afkomstig uit Ospel. In 2017/18 ben ik zowel afgestudeerd op HBO bachelor Fysiotherapie te Zuyd als op WO bachelor Bewegingswetenschappen te UM.

Vanaf 1 oktober ben ik werkzaam bij De Fysioclub op locatie De Braak in Helmond. Mijn hoofdwerkzaamheden zullen betrekking hebben op de fysiotherapeutische begeleiding van de selectie van Helmond Sport. Daarnaast vul ik een aantal uren in als Performance Coach van deze zelfde selectie, om de Performance afdeling samen met de rest van de technische en medische staf wat meer body te gaan geven binnen Helmond Sport.

Mijn eigen hobby’s liggen ook voornamelijk op sportief vlak: voetbal, wielrennen, mountainbiken, hardlopen, tennis. Daarnaast vind ik het erg leuk om sporters te trainen/coachen naar een hoger niveau. Natuurlijk helpen de opleidingen die ik heb gedaan mij hierbij, maar ik heb hiervoor een aantal jaren geleden ook de UEFA C cursus gehaald, zodat ik voetbaltrainer kan zijn bij eerste elftallen op amateurniveau t/m 4e klasse. Ik ben dus blij met de kans die ik nu krijg bij De Fysioclub om vanuit hier bij een topsportomgeving aan te sluiten, omdat het heel goed aansluit bij mijn interesses.

Ik hoop in deze omgeving dan ook van waarde te kunnen zijn met mijn achtergrond, maar anderzijds hoop ik nog meer bij te leren over het begeleiden, coachen, preventief trainen en behandelen van topsporters (in wording)!

chesron.geuns@fysioclub.nl De Fysioclub Sportpark de Braak
Gespecialiseerd in Fysiotherapie