Blessure spreekuur VV Mifano

Je kunt je online aanmelden voor het blessurespreekuur voor voetballers van VV Mifano via JVDI de Fysioclub.

Voetbalvereniging Mifano

Waar en wanneer?

  • Iedere donderdagavond van 19.45 tot 20.15 uur op de club bij VV Mifano door Danny Kuijten.
  • Op afspraak bij de clubsupport spreekuren op een van de locaties van JVDI de Fysioclub.

Op afspraak bij de clubsupport spreekuren op een van de locaties van JVDI de Fysioclub.

Kosteloze blessurebeoordeling

Alle leden van voetbalvereniging VV Mifano kunnen tijdens het spreekuur een blessure kosteloos laten beoordelen door fysiotherapeut Danny Kuijten van JVDI de Fysioclub. Hij zal je adviseren en informeren over je blessure. Indien een speler op een andere dag geblesseerd raakt, bestaat de mogelijkheid om de blessure kosteloos te laten onderzoeken op een van de locaties van JVDI de Fysioclub.

Afspraak maken

Loop je een blessure op? Meld dit dan bij je eigen trainer en bel vervolgens JVDI de Fysioclub (085-782 16 16) om een afspraak te maken voor het blessurespreekuur. Of plan gelijk een afspraak in via de aanmeldknop op deze pagina.

Sportclubs in ZO Brabant

Veel sportverenigingen in ZO-Brabant zijn bekend met de sportmedische begeleiding van JVDI de Fysioclub en kiezen daarom bewust voor deskundige begeleiding. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd besparen. De sportmedische begeleiding van De Fysioclub houdt zich bezig met alle medische aspecten van de sportbeoefening. Voor vragen en advies over een sportblessure ben je dus bij De Fysioclub aan het juiste adres. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van JVDI de Fysioclub.

Meer informatie

Meer weten over clubsupport, het blessurespreekuur of sportmedische begeleiding? Danny Kuijten vertelt je er graag meer over. Je kunt Danny bereiken via danny.kuijten@fysioclub.nl.

Direct online reserveren