Blessure spreekuur SV Brandevoort

Online aanmelden voor het blessurespreekuur voor voetballers van SV Brandevoort via JVDI de Fysioclub

S.V. Brandevoort

Waar en wanneer?

Kostenloze blessurebeoordeling

Alle leden van voetbalvereniging SV Brandevoort kunnen tijdens dit spreekuur een blessure kosteloos laten beoordelen door fysiotherapeut en sportfysiotherapeut Danny Kuijten van JVDI de Fysioclub. Hij zal je dan adviseren wat je het beste kunt doen. Indien een speler op een andere trainingsdag geblesseerd raakt, dan bestaat tevens de mogelijkheid om je blessure kosteloos te laten onderzoeken op een van de locaties van JVDI de Fysioclub.

Sportclubs in ZO Brabant

Veel sportverenigingen in ZO-Brabant zijn bekend met de sportmedische begeleiding van JVDI de Fysioclub en kiezen daarom bewust voor deskundige begeleiding. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd besparen. De sportmedische begeleiding bij de Fysioclub houdt zich bezig met alle medische aspecten van de sportbeoefening. Voor vragen en advies over een sportblessure ben je dus bij De Fysioclub op het juiste adres. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van JVDI de Fysioclub.

Afspraak maken

Loop je een blessure op? Meld dit dan bij je eigen trainer en bel vervolgens JVDI de Fysioclub 085-782 16 16 om een afspraak te maken voor het clubsupport spreekuur. Of plan gelijk een afspraak in via de aanmeldknop op deze pagina.

Informatie

Meer weten over clubsupport, het blessurespreekuur of sportmedische begeleiding? Danny Kuijten vertelt je er graag meer over. Je kunt Danny bereiken op D.Kuijten@jvdi.nl.

Danny Kuijten, Fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, JVDI de Fysioclub

Direct online reserveren