Sportclubs

JVDI de Fysioclub Blessureroute en blessurelijn

Als je kampt met een (sport-)blessure wil je graag snel en deskundig advies. Dat kan 7 dagen/week bij JVDI de Fysioclub, ook in het weekend dus. Hiervoor kun je gebruik maken van de blessureroute en de JVDI blessurelijn. In de HUP in Mierlo hebben we nu zelfs een knie- en sportexpertisecentrum voor al je sportgerelateerde klachten. Wil je direct je afspraak inplannen? Klik dan op onderstaande knop.

Ben jij geinteresseerd in wat JVDI voor jouw vereniging kan betekenen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met je om je te informeren over de mogelijkheden van zorg en begeleiding bij jouw vereniging.

Direct online reserveren

De 4 Peilers van Clubsupport

Steeds meer mensen doen aan sport of bewegen met enige regelmaat. Dit leidt helaas ook tot een toename van blessures. Om te zorgen dat de gezondheidseffecten van sport en bewegen nog beter tot zijn recht komen, is het nodig om sportblessures te voorkomen.

  • Clubsupport draagt bij aan een planmatige en gestructureerde aanpak van de sportmedische zorg en richt zich op scholing, preventie, blessurebegeleiding en behandeling.
  • Clubsupport is de sportmedische vertaling van ervaring die is opgedaan vanuit topsport. Ervaring van (para)medici en behandelaars vanuit de (sport)praktijk, veelal op het hoogste niveau.
  • Dit team staat direct klaar met directe korte lijnen met specialisten en overige behandelaars.
  • Clubsupport is de oplossing voor snelle diagnostiek, advies, behandeling en bemiddeling bij sportblessures

Overzicht Gratis Inloopspreekuur Praktijklocaties

Praktijk Deurne

Dag Tijd Therapeut
Maandag 20:00 – 20:50 Rob van der Weerden

 

Praktijk Mierlo (Graspieper)

Dag Tijd Therapeut
Vrijdag 17:30 – 18:30 Erik Borsboom

 

Praktijk Gemert

Dag Tijd Therapeut
Maandag 20:00 – 21:00 Thijs van Pol

 

Praktijk Helmond

Dag Tijd Therapeut
Maandag 17:05 – 17:55 Pim Nellen

 

Clubsupport  is een service van JVDI de Fysioclub waarin onze experts op het gebied van sportbegeleiding en sportrevalidatie werkzaam zijn. Zij staan voor je klaar met kennis welke is opgedaan door jarenlange ervaringen in de topsport. Dit vormt de basis voor een gestructureerde sportmedische begeleiding bij sportploegen, sportverenigingen en sportcentra.

Scholing is de basis van preventie. Daarom staat scholing bij Clubsupport als belangrijke peiler aan de basis van de support. Binnen topsport en amateursport verzorgen van vakinhoudelijke workshops, lezingen, vakinhoudelijke nieuwsbrieven en voorzien trainers en coaches van relevante informatie. Hoe belastbaar is een sporter? Welke risico’s zijn er in bijv voetbal, welke blessures kunnen we zoveel mogelijk voorkomen? Als antwoord op deze vragen zijn sportspecifieke preventieve programma’s ontwikkeld. Programma’s als aanvulling op de reguliere training, seizoensoverbrugging/ voorbereiding. Programma’s die voorkomen dat jij en je team geblesseerd raken. Je raakt geblesseerd en dan? Via ons gratis inloopspreekuur of videoconsult word je blessure gescreend. Wat is het beste beleid… rust, extra onderzoek zoals bijv een echo of we nemen contact op met een orthopeed. Alles om je snel en goed op weg te helpen. Ben je helaas toch geblesseerd en heb je fysiotherapie nodig? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Bij ons ben je in goede handen. Sportfysiotherapeuten met jarenlange ervaring die jou helpen snel terug te keren op het veld, in de sporthal of op het tenniscourt.