Sportblessures

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van gezond bewegen. En terecht. In ons drukke bestaan schiet het sporten er nog wel eens bij in, met als gevolg een snelle achteruitgang van het uithoudingsvermogen. Mensen die gezond willen leven, kiezen daarom bewust voor goede lichaamsbeweging.

Helaas treden sportblessures regelmatig op. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling je veel tijd en leed besparen. Voor vragen over jouw sportblessure ben je bij Fysiotherapie Jeurissen en Van den Ingh op het juiste adres. Fysiotherapie Jeurissen en Van den Ingh heeft op dit terrein specifieke kennis en deskundigheid. Meerdere (top-)sporters gingen je voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van Fysiotherapie Jeurissen en Van den Ingh.

Deskundig advies door master opgeleide sportfysiotherapeuten die je professioneel kunnen bijstaan en samen met jou werken aan een plan om weer op het 'oude' sportniveau terug te keren.

Gedegen advies

Naast de begeleiding bij blessures kunnen we je helpen om met sporten te gaan beginnen. Fysiotherapie Jeurissen en Van den Ingh adviseert je graag over welke sport het beste bij je past en geeft je concrete handvatten om jouw conditie te verbeteren.

Wil je snel een afspraak maken voor deskundig advies? Neem dan nu contact met ons op.