Revalidatie na operatie

Heeft u een  operatie ondergaan aan uw knie, heup of schouder? Of  moet u herstellen na een trauma als gevolg van een ongeval thuis, op het werk of door sport (botbreuken, enkel- of knieletsel, schouder- of elleboogklachten)? Onze revalidatieprogramma’s zorgen voor een optimaal  herstel. Binnen onze praktijk is er veel kennis aanwezig op het gebied van revalidatie na operatie en is daarmee één van onze belangrijkste activiteiten.

Samenwerking met specialisten en ziekenhuizen

Wij zijn van mening dat door samenwerking binnen de zorg de kwaliteit toeneemt. Daarom werkt onze praktijk direct samen met de medisch specialisten van alle ziekenhuizen in de regio te weten het Elkerliek ziekhuis, st Annaziekenhuis en Viasana. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we snel de expertise inroepen die nodig is voor uw herstel.

In de regio zuidoost Brabant zijn wij regiocoördinator en 'Test en Meetcentrum' voor het Fysio Zorgplan. Wij zijn er trots op dat we dankzij deze samenwerking goede kwaliteit kunnen bieden in de revalidatie. Dat is onze drive!

Kijk hier voor meer informatie over het Fysio Zorgplan en wat het Fysio zorgplan kan bijdragen aan uw herstel na een operatie.

Kijk hier welke van onze therapeuten u het beste van dienst kan zijn.