Resultaten revalidatie

Fysiotherapie Jeurissen en Van den Ingh heeft als specialisatie orthopedische revalidatie, het traject rondom een operatie bij een schouderoperatie, een nieuwe heup, knie of voorste kruisband. In het KIOS verzamelen wij de resultaten van de door ons geleverde zorg en uw mate van herstel. Niet alleen om zelf continue te verbeteren maar ook voor wanneer uw herstel een afwijkend beloop kent of op een later tijdstip er wellicht een toename van klachten optreedt.  Alle noodzakelijke gegevens zijn dan voorhanden om samen met uw specialist de klacht te beoordelen. Zo bent u niet alleen nu maar ook in de toekomst verzekerd van de beste zorg.

Onderstaande grafieken laten onze resultaten zien op het gebied van pijn, de mate van beperking en de hoeveelheid kracht gemeten na afloop van de revalidatie van heup operaties. De resultaten zijn vergeleken met de landelijke resultaten.

Op alle 3 de aspecten scoren we beduidend beter. Wij kunnen met gepaste trots zeggen dat we onze specialisatie waard zijn.

Resultaten revalidatie kracht JVDI de FysioclubResultaten revalidatie beperking JVDI de FysioclubResultaten revalidatie pijn JVDI de Fysioclub

Meer informatie over het FysioZorgplan vind u hier.