Optimaal gezond

Fysiotherapie Jeurissen en Van den Ingh is een dynamische organisatie waar “optimaal gezond zijn” draait om bewegen. Wij zijn dé specialist op het gebied van Diagnostiek, Therapie, Sport en Bewegen.

Bij Fysiotherapie Jeurissen en Van den Ingh vinden we dat gezond zijn veel meer inhoudt dan het behandelen van de beperking alleen. Wij streven naar winst op het gebied van gezondheid, gedrag en vitaliteit. Samen met een netwerk van topspecialisten staan we garant voor de beste zorg. Resultaatgericht, voor nu en voor de toekomst.

Verspreid over 5 moderne locaties werken zo’n 20 gespecialiseerde fysiotherapeuten met passie voor het vak. Professionals die adviseren, behandelen en begeleiden zodat u zo goed mogelijk en snel weer kunt functioneren op uw eigen specifieke niveau. Gewoon boodschappen doen, op een verantwoorde manier sporten, uw werk hervatten of  topprestaties leveren. Onze uitdaging is dat u de dingen kunt doen die u graag wilt doen.

Uw beperking/ letsel wordt bij ons met de grootst mogelijke deskundigheid behandeld. Voor u staat klaar een team van goed opgeleide fysiotherapeuten ondergebracht in specialistische teams. Onze therapeuten beschikken zo altijd over deskundige back-up zodat u verzekerd bent van de beste behandeling. Fysiotherapie is een vak waarin mensen met mensen omgaan. U komt met een hulpvraag en gaat ervan uit dat u goede, veilige en eerlijke zorg krijgt. Daar heeft u helemaal gelijk in en we zullen hier ook alles aan doen. Uw behandelresultaat heeft namelijk alleen effect als er sprake is van wederzijds vertrouwen. Als organisatie doen we er alles aan om uw vertrouwen in ons als organisatie zo hoog mogelijk te houden. Wij werken 100% volgens de geldende wet- en regelgeving van overheid en zorgverzekeraars en laten ons hierop jaarlijks toetsen. Of het nu gaat om behandelkwaliteit, opleiding, omgaan met uw medische gegevens, ingediende declaraties of uw veiligheid. Op ons kunt u vertrouwen!


Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn zetten we de kennis en kunde van diverse zorgprofessionals in. Denk hierbij aan uw huisarts, medisch specialist of andere zorgaanbieders. We hebben een breed netwerk aan professionals waar we intensief mee samenwerken. Een mooi voorbeeld binnen onze eigen organisatie is diëtistenpraktijk Gezond Weten, een onderdeel van Fysiotherapie Jeurissen en Van den Ingh. Samen met onze zorgpartners staan we garant voor de meest doelmatige zorg!


Als u met pijn en/of een beperking rondloopt wilt u zo snel mogelijk weer aan de slag. Op het werk, met uw hobby of sport. U bent dan gebaat bij een afspraak op kort termijn. Wij streven naar een eerste afspraak binnen 48 uur na aanmelding. Zo kunt u snel beginnen aan uw herstel. Onze organisatie probeert zich constant te verplaatsen in uw situatie. Wij begrijpen dat uw werkgever niet blij is met een afspraak onder werktijd of dat u juist liever overdag een afspraak heeft omdat u ‘s avonds nog graag tijd besteedt aan één van uw hobby’s. Daarom hebben we een ruime openstelling op al onze locaties en vinden we altijd wel een passend moment, vroeg in de ochtend, later op de avond of op zaterdag.

Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel overhoudt aan uw revalidatie in één van onze praktijken. Daar doen we het namelijk voor; tevreden mensen. We streven niet alleen naar een probleemloze revalidatie maar ook naar maximale service. Een aantal voorbeelden waarop we ons nadrukkelijk onderscheiden;

Gratis haal- en brengservice na een operatie
Gratis trainingstraject voorafgaand aan uw operatie
Check hoogte vergoeding fysiotherapie

Onze therapeuten vinden het fijn als u klachtenvrij de deur uitloopt. Dat is immers vaak het doel van de therapie. Maar het is zeker zo belangrijk dat u niet binnen afzienbare tijd weer tegen dezelfde beperkingen aanloopt. Daarom bieden wij u na afloop van uw revalidatie één maand gratis FysioFIT* aan. We streven niet alleen naar gezond worden maar ook naar gezond blijven. Om gezond te blijven hebben we diverse FysioFIT programma’s die aansluiten op uw doelstellingen. Daarnaast kunnen we u verder adviseren in het lokale sport- en beweegaanbod. Zo blijft u gezond, want uw gezondheid telt!


U verdient de beste zorg. Dat staat voorop. Daarom blijven we steeds investeren in nieuwe, vooruitstrevende en moderne middelen en apparatuur. Bij ons bent u verzekerd van de beste faciliteiten, omdat we ons onderscheiden door te blijvend . Dit doen we voor niet voor onszelf, dit doen we voor u. U kunt bij ons de hoogst mogelijke kwaliteit verwachten. Daarvoor doen we ons best en zijn al onze locaties zowel HKZ- ISO 9001 als PLUS gecertificeerd. Daar zijn we enorm trots op. Om deze kwaliteit inzichtelijk te maken vindt jaarlijkse toetsing plaats door een onafhankelijk auditbureau. Er wordt kritisch gekeken of alle werkwijzen en procedures plaatsvinden zoals beschreven én of uw ontvangen zorg doelmatig en effectief was. Zo kunnen wij in ieder geval aantonen dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!