Voetballer VV Gemert revalideert bij De Fysioclub

Voetballer Joost Habraken, een belangrijke speler van VV Gemert, scheurde tijdens een training de voorste kruisband van zijn rechterknie. Na een kruisband operatie revalideert hij bij De Fysioclub. Hij heeft net fase één van de kruisband revalidatie afgerond. De verwachting is dat hij begin oktober weer hersteld is.

Het doel van de revalidatie is uiteraard dat Joost zo snel mogelijk weer in actie kan komen voor VV Gemert. De speler wordt gemist en is van groot belang voor de club. Hij startte na de operatie met de revalidatie bij De Fysioclub.

De eerste fase van de revalidatie bestaat onder andere uit het oefenen van zijn looptechniek met behulp van krukken.  Daarnaast wordt er mobilisatie van flexie en extensie gedaan voor een betere musculaire sturing en worden de quadriceps en hamstrings getraind. Ook wordt de loopscholing weer opgepakt om de overgang naar het voetballen zo klein mogelijk te maken. Joost wordt hierin begeleid door een specialist die de resultaten meet en zijn voortgang evalueert.

 Wij hopen dat Joost zo snel mogelijk weer het veld in kan en doen er alles aan om hem de beste mogelijke zorg te bieden. Loop jij ook rond met een blessure? Maak dan gebruik van het gratis inloopspreekuur bij JVDI de Fysioclub in een van onze praktijklocaties of op de club.