Vacature secretaresse Deurne en Mierlo

Deze vacature is inmiddels vervuld. Voor onze actuele vacatures verwijzen we u naar ons vacatureoverzicht.

Wij richten ons op het totale palet rondom gezond worden en fit blijven met preventie, diagnostiek, therapie en fitness. Kwaliteit en transparante zorg staan hierbij uiteraard voorop.


 

Ter uitbereiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste secretaresse voor 20 – 25 uur per week.

 

De functie

Als secretaresse ben je het eerste aanspreekpunt voor de cliënten aan de balie, telefoon en media. Daarnaast ben je samen met een team secretaresses verantwoordelijk voor de planning van de fysiotherapeuten. Het borgen van kwaliteit staat centraal waarin je ook een ondersteunende taak zult hebben voor alle medewerkers binnen JVDI de Fysioclub.


Je zult werkzaam zijn op de vestigingen in Deurne en Mierlo.


 
 
 

Jouw profiel

Voor de functie van secretaresse vragen wij een afgeronde secretariële opleiding en minimaal 5 jaar ervaring. Kennis en ervaring met Google, Word en Excel is een pré. Je bent een klantgerichte en enthousiaste collega die ervoor zorgt dat de cliënten correct te woord worden gestaan en dat de planning van de therapeuten op orde is. Verder ben je flexibel en ben je een teamplayer die ook in staat is zelfstandig en planmatig te werken en taken naar eigen inzicht te prioriteren.

Wij bieden

Een uitdagende baan in een dynamische organisatie waarbij je onderdeel uitmaakt van een enthousiast collegiaal team. Naast goede salariëring bieden we een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Wil jij graag in een vooruitstrevende organisatie werken? Solliciteer dan voor 1 april 2018 door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar vacature@jvdi.nl.