Vacature fysiotherapeut Gemert

Deze vacature is inmiddels vervuld. Voor onze actuele vacatures verwijzen we u naar ons vacatureoverzicht. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven fysiotherapeut ter uitbreiding van ons team in Gemert.

Word jij onze nieuwe collega?

JVDI de Fysioclub is modern, vooruitstrevend, innovatief en zoekt actief naar kansen, samenwerking en zorgverbetering in het huidige zorglandschap waarbij nagenoeg alles draait om bewegen en in beweging blijven.

Wij richten ons op het totale palet rondom gezond worden en fit blijven met preventie, diagnostiek, therapie en fitness. Kwaliteit en transparante zorg staan hierbij uiteraard voorop.

Ter uitbreiding van ons team in Gemert zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut voor 36 uur per week.

De functie

  • Als fysiotherapeut verricht en coördineer je vanuit fysiotherapeutisch perspectief veelal complexe en hoogcomplexe behandeltaken bij de cliënt.
  • Je bevordert en bewaakt de kwaliteit van zorg en behandeling en neemt initiatieven tot verbetering.
  • Je draagt hierbij een eigen professionele verantwoordelijkheid voor de beroepsuitoefening in de functie binnen de kaders die passen bij de huidige 'Plus-status'.

Jouw profiel

  • Voor de functie van fysiotherapeut vragen wij een afgeronde opleiding fysiotherapie bij voorkeur met een master manuele therapie of sportfysiotherapie en minimaal 5 jaar ervaring.
  • Kennis en ervaring op het gebied van orthopedische aandoeningen, actieve revalidatie of aanvullende diagnostiek zoals bijvoorbeeld echografie zijn een pre.
  • Verder ben je bekend met het methodisch fysiotherapeutisch handelen waarbij ervaring met het het software pakket 'Fysioroadmap' tevens als pre wordt gezien.

Wij bieden

  • Een uitdagende baan in een dynamische organisatie waarbij je onderdeel uitmaakt van een enthousiast collegiaal team.
  • Naast goede salariëring bieden we een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Wil jij graag in een vooruitstrevende organisatie werken? Solliciteer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar vacature@jvdi.nl