Scholingsplan op maat bij het Npi voor medewerkers van JVDI de Fysioclub

Samenwerking Npi met JVDI de Fysioclub: We startten bij het NPi een scholingstraject van vijf jaar om medewerkers in het kader van lifelong learning de mogelijkheid te geven zich verder te professionaliseren.

JVDI de Fysioclub startte in samenwerking met het NPi (Nederlands Paramedisch Instituut) een scholingstraject voor medewerkers om hen de mogelijkheid te geven zich verder te professionaliseren.


Het scholingstraject duurde 5 jaar. Voorafgaand aan het scholingstraject zijn de specialisaties, het instroomniveau en de ambities en wensen van de medewerkers van JVDI de Fysioclub in kaart gebracht. Daarna had iedere medewerker een scholingsplan op maat, waarbij de NPi- leerlijnen als basis dienden. Er zat een gestructureerde opbouw in deze cursussen. Voorafgaand aan het individuele scholingstraject vond er een gezamenlijke kick-off plaats, waarbij ook het ondersteunend personeel van JVDI de Fysioclub aanwezig was.


De betrokkenheid van de hele praktijk is in dit traject belangrijk; zo wordt de professionalisering breed doorgetrokken.

Scholingsplan op maat bij het Npi voor medewerkers van JVDI de Fysioclub